Connect with us

EVENIMENT

Avertizare de vreme severă imediată: Cod galben de vânt, cu rafale de 60 de kilometri/ oră

Publicat

tulcea port vant

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o avertizare de vreme severă imediată pentru zone din județul Tulcea.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă, 22 octombrie, până la ora 18:00, se vor semnala local și temporar intensificări ale vântului.

Rafalele vor atinge 55…60 de kilometri/ oră.

Avertizarea este valabilă pentru zone din județul Tulcea.

Sunt vizate localitățile: Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Nufăru, Beștepe, Maliuc, Pardina, precum și zona de litoral.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Legea prin care au fost plafonate dobânzile practicate de IFN-uri, declarată constituțională. Ce limite impune noua lege

Publicat

când intră bursele elevilor în iulie și ce sume vor

Legea prin care au fost plafonate dobânzile practicate de IFN-uri a fost declarată constituțională. Este vorba despre o lege care protejează cetățenii de dobânzile practicate de IFN-uri, dobânzi care puteau ajunge și până la 800%. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Un live pe Facebook i-a adus unui bărbat din Alba o trimitere în judecată. Ce obiect au observat polițiștii în timpul video-ului

Publicat

un live pe facebook i a adus unui bărbat din alba

Un live pe Facebook i-a adus unui bărbat din Alba o trimitere în judecată. Este vorba despre un dosar care se va judeca pe rolul Judecătoriei Blaj. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A revenit curentul pe mai multe străzi din Florești. Locuitorii afectați, puși să vorbească cu roboți

Publicat

curent electric e1609776196527.jpg

Avaria la rețeaua de energie electrică din Florești s-a rezolvat, însă floreștenii afectați, dar și presa, se lovesc de un zid al tăcerii în interacțiunea cu DEER.

Peste 100 de străzi din cea mai mare comună din țară au rămas fără curent vineri după-amiază. Episodul nu este însă izolat, ci face parte dintr-o serie de avarii și întreruperi neanunțate ale furnizării energiei electrice în Florești, petrecute în ultima perioadă.

Nicio informație…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Duminică: Expoziție de fotografie la Muzeul din Alba Iulia. Cercetătorul Emmanuel de Martonne, un prieten al României

Publicat

duminică: expoziție de fotografie la muzeul din alba iulia. cercetătorul

Duminică, 14 iulie 2024, ora 11, la Sala Unirii din Alba Iulia va avea loc un eveniment dedicat zilei naționale a Franței, vernisarea expoziției, Un prieten al României. Emmanuel de Martonne și fotografiile sale din patrimoniul Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.

Citește mai departe