Connect with us

EVENIMENT

Avertizare hidrologică de INUNDAȚII pe râuri din Timiş

Publicat

inundatii

Hidrologii au emis joi, 27 aperilie, o avertizare Cod portocaliu de inundaţii pe râul Bârzava. Avertkizarea este valabilă începând de joi, 237 aprilie și până vineri, 28 aprilie.

Potrivit INGHA, în intervalul joi ora 11.00 – vineri ora 9.00, ca urmare a propagării viiturilor formate anterior în amonte, este Cod portocaliu pe râul Bârzava – sector aval S.H Gătaia (sector îndiguit – judeţul Timiş).

Totodată, de joi, ora 11.00, până vineri ora 9.00, ca urmare a propagării viiturilor formate anterior în amonte, pe râul Moraviţa – curs inferior (sector îndiguit – judeţul Timiş) hidrologii au instituit Cod galben.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Școala din Șpring, construită prin cea mai mare sponsorizare din istoria comunei, prinde contur. Va fi ridicată într-o lună

Publicat

video: Școala din Șpring, construită prin cea mai mare sponsorizare

Noua școală din comuna Șpring prinde contur, a anunțat primarul Iulia Stănilă, aflată la primul mandat. Aceasta este la primul mandat, pe care l-a preluat la vârsta de 29 de ani. 

Este vorba despre o școală a cărei construcție este realizată prin cea mai mare sponsorizare din istoria comunei, 650.000 de lei din partea companiei Transavia.

Școala va găzdui în clădire și o grădiniță. Reprezentanții Primăriei Șpring au declarat pentru Alba24 că școala va putea găzdui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. ACCIDENT la Gilău, în Cluj. Trei mașini implicate. Femeie dusă la spital

Publicat

accident gilau 2 e1696314874954.jpg

Un accident rutier a avut loc, marți dimineața, la Gilău, în jud. Cluj. au fost implicate 3 mașini. O femeie a fost dusă la spital.

accident gilau 1

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Someșului Rece din localitatea Gilău. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Două…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Tabără pentru tineri din centre de plasament din Alba, la Albac. Ateliere de teatru, muzică, fotografie și drumeții

Publicat

foto: tabără pentru tineri din centre de plasament din alba,

Tineri din trei centre de plasament din cadrul DGASPC Alba au avut parte de un weekend special, la Albac.

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în parteneriat cu DGASPC Alba, a organizat prima serie din cadrul programului de tabere dedicate tinerilor din sistemul de protecție socială.

Aceștia au participat la ateliere de teatru, muzică și fotografie, la un foc de tabără și au făcut drumeții în Munții…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MApN cumpără un grup electrogen pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Cât va costa

Publicat

mapn cumpără un grup electrogen pentru colegiul național militar „mihai

Ministerul Apărării Naționale cumpără un grup electrogen pentru UM 02401 – Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Acesta va asigura energia electrică necesară, în cazul unor avarii la sistemul electric național. 

Ministerul Apărării – UM 02036 a lansat pe 29 septembrie, în SEAP, o licitație pentru achiziția, montarea și punerea în funcțiune a unui grup electrogen la sediul UM 02401 Alba Iulia – Colegiul Național Militar „Mihai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe