Connect with us

EVENIMENT

Avertizare meteo: Cod galben de ceață DENSĂ în 16 județe. Vânt puternic și ninsoare în zona montană din două județe

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi dimineața, mai multe avertizări meteo cod galben de ceață densă în localități din 16 județe.

De asemenea, până ora 09.00, în zona de munte de peste cota 1800 m a județelor Caraş-Severin și Hunedoara se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 90-100 km/h și ninsoare.

Potrivit meteorologilor, se va semnala local ceață ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Zone vizate:

Până la ora 08.00:

Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi, Vaslui, Brăila,  Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Ilfov, Suceava, Vrancea și Harghita

Până la ora 09.00:

Județul Maramureş.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șmecheria prin care Guvernul se preface că plafonează adaosurile comerciale la alimentele de bază. Prețuri mari, impact mic

Publicat

Șmecheria prin care guvernul se preface că plafonează adaosurile comerciale

Șmecheria prin care Guvernul se preface că plafonează adaosurile comerciale al alimente. Prețurile rămân mari, iar economiile pe care le fac românii în urma acestei măsuri sunt nesemnificative.

Plafonarea prețului la anumite alimente vine cu niște condiții pe care nu toată lumea le observă la prima vedere.

Dacă credeați, de exemplu, că este plafona, spre exemplu, prețul la cartofi în general, ei bine, vă înșelați. Este plafonat doar prețul la cartofi albi vrac.

Nu și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujeanul Simone Tempestini a CÂȘTIGAT prima etapă a Campionatului European de Raliuri din Ungaria

Publicat

tempestini 2 e1713168941191.jpg

Clujeanul Simone Tempestini a devenit primul pilot român din istorie care a câștigat o etapă din Campionatul European de Raliuri după ce s-a impus, în acest weekend, în Raliul Ungariei, prima etapă a sezonului 2024 din competiția continentală.

De 8 ori de campion național absolut, Tempestini a avut un parcurs impecabil în Ungaria la bordul modelului Škoda Fabia RS Rally2, cu Sergiu Itu în dreapta sa, scrie Sport.ro.

simone tempestinisimone tempestini

FOTO. Clujeanul Simone Tempestini a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Răspunsul Ministerului Justiției la o întrebare a deputatului Roman

Publicat

scandalul imobiliar parc residence alpha din alba iulia: răspunsul ministerului

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia. Ministerul Justiției condus de Alina Gorghiu a făcut o serie de precizări legate de scandalul imobilar în care, în prim plan, se află fostul avocat și subprefect de Alba, Ovidiu Jidveian. 

Precizările vin la o întrebare pusă de deputatul PNL de Alba, Florin Roman. La întrebarea pusă de Roman, Ministrul Justiției, a dat un răspuns în data de 8 aprilie.

Aceștia au precizat că pe lângă un dosar ajuns la Parchetul de pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat, trimis în judecată după ce a tăiat trei copaci, dintr-o arie protejată la Rimetea. Ce prejudiciu a cauzat

Publicat

tragedie la gârda de sus. un bărbat care tăia un arbore

Magistrații din Aiud au decis recent să trimită în judecată un bărbat care a tăiat trei copaci. Este vorba despre trei copaci care se aflau într-o arie protejată. 

Trimiterea în judecată a avut loc în data de 10 aprilie 2024. În dosar, partea vătămată este Primăria Rimetea deoarece pădurea se află pe teritoriul comunei. 

Fapta pentru care bărbatul va fi judecat s-a petrecut în data de 22 februarie 2023. Zona, pădurea, protejată de lege este numită popular,…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe