Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: AVERTIZARE METEO: Cod galben de furtuni și grindină în localități din județele Maramureș și Suceava

Publicat

ploaie

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, o avertizare Cod galben de ploi torențiale și grindină pentru localități din județul Maramureș și Suceava, valabile până la ora 15.00, respectiv 15.30.

În intervalul menționat, sunt așteptate averse ce vor cumula local 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Potrivit meteorologilor, vor fi afectate, în Maramureș, localitățile: Copalnic-Mănăștur, Cavnic, Șisești, Dumbrăvița, Ocna Șugatag, Cupșeni, Cernești, Budești și Băiuț.

De asemenea, pentru județul Suceava, codul galben vizează localitățile: Gura Humorului, Cajvana, Cornu Luncii, Arbore, Mălini, Șcheia, Frasin, Vama, Todirești, Păltinoasa, Slatina, Rădășeni, Cacica, Moara, Horodniceni, Stroiești, Mănăstirea Humorului, Valea Moldovei, Pârteștii de Jos, Drăgoiești, Solca, Botoșana, Berchisesti, Ilișești, Comănești, Capu Câmpului, Poieni-Solca, Ciprian Porumbescu și Bălăceana.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noaptea de Sânziene: 23-24 iunie.Tradiții și superstiții. Ce se întâmplă cu dorințele puse în acestă noapte

Publicat

noaptea de sânziene: 23 24 iunie.tradiții și superstiții. ce se întâmplă

Sânzienele este din cele mai vechi timpuri o sărbătoare românească bogată în tradiții și superstiții, o combinație de credințe străvechi și practici creștine, care continuă să fie respectate și celebrate în multe zone ale României.

Citește mai departe

EVENIMENT

CRONICĂ DE FILM TIFF. Doru Pop: Da’ cu calu’ ce-ați avut?!

Publicat

warboy.jpg

Printre premianții români de anului acesta de la TIFF s-au numărat doi debutanți în lung metraj, Horea Cutută și George ve Gänæaard, care a lucrat în echipele de la Ilegitim (2015) sau Fixeur (2016), filmul lor numindu-se Clasat, o poveste despre inteligența artificială realizată ca un pseudo-documentar.

O „mențiune specială” a juriului pentru Weekend în familie, regizat de Mihnea Toma, un film documentar despre identitate sexuală, iar Moromeții 3 a fost…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noi provocări pentru antreprenori: Decontul RO e-TVA precompletat de ANAF complică activitatea companiilor și a contabililor

Publicat

noi provocări pentru antreprenori: decontul ro e tva precompletat de anaf

Noi provocări pentru antreprenori de la 1 august 2024 – Decontul RO e-TVA precompletat de ANAF complică activitatea companiilor și a profesionistilor contabili.

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesaje, Felicitări, Urări și SMS-uri de Rusalii pentru cei dragi. Ce nume se sărbătoresc cu acest prilej

Publicat

mesaje, felicitări, urări și sms uri de rusalii pentru cei dragi.

În această zi sunt sărbătorite cele ce poartă numele de Ruxandra sau Roxana. Aşadar, dacă aveţi cunoştinţe ce poartă aceste nume şi doriţi să le transmiteţi un mesaj de ziua onomastică, vă venim în întâmpinare cu câteva mesaje pentru sărbătoriţi.

Citește mai departe