Connect with us

EVENIMENT

Avertizare meteo: Cod galben de ploi în judeţele Constanţa şi Tulcea. Vreme rece în toată ţara

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de ploi pentru judeţele Tulcea şi Constanţa, valabilă din această seară până sâmbătă dimineaţa.

Astfel, în intervalul 4 octombrie, ora 18:00 – 5 octombrie, ora 9:00, în Dobrogea se vor acumula cantităţi însemnate de apă, ce vor depăşi 25 – 35 de litri/mp şi local, îndeosebi în judeţul Constanţa, 40 – 60 de litri/mp.

De asemenea, pentru sudul, estul şi centrul ţării este valabilă, tot până sâmbătă dimineaţa, o informare de ploi, în general moderate cantitativ.

Potrivit ANM, în perioada 4 octombrie, ora 11:00 – 5 octombrie, ora 9:00, local în sudul, estul şi centrul ţării temporar va ploua, iar pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 15 – 20 de litri/mp şi, mai ales în Muntenia şi în zona Carpaţilor Meridionali, 20 – 30 de litri/mp.

Meteorologii avertizează că până marţi (8 octombrie), vremea se va menţine rece în toată ţara.

La nivelul Capitalei, în acelaşi interval de timp, vremea va fi rece pentru această perioadă din an, astfel că pe parcursul zilei de vineri temperatura aerului se va menţine la valori de 11 – 12 grade Celsius, iar spre dimineaţă va coborî spre 8 – 9 grade Celsius. Înnorările vor persista, temporar va ploua şi se vor cumula 8 – 10 litri/mp. Vântul va sufla moderat ziua, apoi în general slab. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luare de mită

Publicat

sorina pintea.jpg

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luarte de mită în formă continuată. Suma cerută pe când era manager al Spitalului de Urgență din Baia Mare se ridică la 130.000 de euro.

Sentința a fost dată vineri de magistrații de la Tribunalul Cluj. Sorina Pintea nu a recunoscut faptele.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. 192 de tineri au absolvit astăzi Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Publicat

absolventi scoala de politie 11.jpeg

Un număr de 192 de tineri au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, specializarea Ordine Publică.

Tinerii absolvenți își vor începe cariera de polițiști luni, 29 aprilie, la unitățile teritoriale, conform repartiției. Din cea de-a 23-a promoție de elevi au făcut parte 30 de femei și 162 de bărbați.

agenti de agențiagenti de agenți

La ceremonia de la Școala de Agenți de Poliție în cadrul căreia noii polițiști au depus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

viorelbal.jpg

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructură, salubritate, sănătate și educație, până la mediu și funcționari care îi tratează cu respect. Asta e departe de a fi realitatea Clujului de azi. Orașul nostru a fost lăsat să se dezvolte inegal, fără o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe