Connect with us

EVENIMENT

Avertizare meteo: Cod galben de POLEI în localități din cinci județe

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni dimineața, avertizări nowcasting cod galben de vreme rea în localități din cinci județe. Până la ora 09.00, în zone din județele: Arad, Bihor, Ialomița, Ilfov și Timiș se vor semnala ploi cu depuneri de polei.

Zone vizate:

Județul Ialomiţa;
Județul Ilfov:
Otopeni, Periș, Gruiu, Balotești, Moara Vlăsiei, Snagov, Ciolpani, Tunari, Nuci, Corbeanca, Grădiștea, Petrăchioaia, Dascălu;

Județul Bihor: Oradea, Salonta, Săcueni, Valea lui Mihai, Sânmartin, Diosig, Batăr, Ciumeghiu, Nojorid, Șimian, Sălard, Biharia, Sântandrei, Sârbi, Borș, Tulca, Girișu de Criș, Roșiori, Tarcea, Cherechiu, Husasău de Tinca, Cefa, Ciuhoi, Cetariu, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraș, Tămășeu, Paleu, Gepiu, Mădăras;

Județul Arad: Pecica, Chișineu-Criș, Nădlac, Curtici, Macea, Șimand, Sintea Mare, Mișca, Zărand, Șeitin, Iratoșu, Grăniceri, Socodor, Peregu Mare, Pilu, Dorobanți;
Județul Timiş:
Sânnicolau Mare, Dudeștii Vechi, Cenad, Sânpetru Mare, Saravale, Beba Veche, Valcani;

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

JOI Spectacol inedit la Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Micii spectatori vor fi actori: ”Micul prinț” și ”Micul marionetist”

Publicat

joi spectacol inedit la teatrul prichindel din alba iulia. micii

Spectatorii  Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia vor deveni actori. Este vorba despre copiii care au participat la un workshop de teatru. În urma workshop-ului care a durat trei luni, micii actori vor susține o reprezentație, joi, 9 mai. 

Programul Teatrului de Păpuși „Prichindel” – WORKSHOP PRICHINDEL, proiectul Micul actor, a ajuns la final. Anul acesta au fost susținute două ateliere:

Arta actorului, coordonat de actrițele Viorica Boda și Teodora…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Compania farmaceutică a recunoscut că acesta poate avea efecte secundare grave

Publicat

astrazeneca retrage vaccinul anti covid. compania farmaceutică a recunoscut că acesta

AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Producătorul de medicamente AstraZeneca şi-a retras complet şi în mod voluntar de pe piaţă vaccinul anti-COVID-19. Compania anunţă că a iniţiat retragerea la nivel mondial a vaccinului său COVID-19 din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile” de la începutul pandemiei. 

De asemenea, compania a transmis că va proceda la retragerea autorizațiilor de comercializare ale vaccinului Vaxzevria în Europa, potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Piersic a fost internat la București, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD. Ce probleme de sănătate are marele actor

Publicat

florin piersic a fost internat la bucurești, unde a fost

Florin Piersic a fost internat la București cu o aeronavă SMURD, unde a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

„Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 (marți noapte – n.red.) la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Bals”.

Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp.

Familia își dorește să se păstreze confidențialitatea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vreme RECE în următoarele zile. Temperaturile vor CREȘTE după 15 mai

Publicat

nori si soare 1000x547.jpg

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade Celsius, conform prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 6 – 19 mai 2024.

Precipitaţiile vor predomina în majoritatea regiunilor în următoarele două săptămâni, în anumite intervale de timp, scrie Agerpres.

Vreme RECE în următoarele zile. Temperaturile vor CREȘTE…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe