Connect with us

EVENIMENT

Avertizare meteo: Cod galben de VÂNT puternic în două județe. Rafale de 60 de kilometri pe oră

Publicat

1676323456 vant iarna.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi la amiază, o avertizare meteo cod galben de vânt puternic în localități din două județe. Sunt vizate zone din Dolj și Mehedinți, unde se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55…60 de kilometri pe oră.

Avertizarea este valabilă joi. 06 aprilie, până la ora 15:00.

Zone vizate

Județul Dolj: Calafat, Băilești, Dăbuleni, Poiana Mare, Moțăței, Segarcea, Sadova, Daneți, Călărași, Valea Stanciului, Ciupercenii Noi, Maglavit, Cetate, Podari, Ostroveni, Plenița, Celaru, Mârșani, Galicea Mare, Desa, Bistreț, Bârca, Unirea, Bucovăț, Calopăr, Gighera, Rast, Bechet, Bratovoești, Cerăt, Castranova, Vârvoru de Jos, Afumați, Teasc, Goicea, Orodel, Drănic, Giurgița, Lipovu, Carpen, Urzicuța, Gângiova, Țuglui, Piscu Vechi, Dobrești, Caraula, Giubega, Apele Vii, Rojiște, Vela, Ghidici, Sopot, Negoi, Terpezița, Seaca de Câmp, Grecești, Brabova, Dobrotești, Cioroiași, Predești, Perișor, Vârtop, Siliștea Crucii, Măceșu de Sus, Sălcuța, Întorsura, Catane, Galiciuica, Pleșoi, Măceșu de Jos, Cârna, Verbița, Seaca de Pădure, Radovan, Secu, Gogoșu, Botoșești-Paia, Izvoare;
Județul Mehedinţi:
Drobeta-Turnu Severin, Șimian, Vânju Mare, Gogoșu, Jiana, Pătulele, Cujmir, Breznița-Ocol, Bălăcița, Tâmna, Salcia, Devesel, Izvoru Bârzii, Oprișor, Gârla Mare, Gruia, Punghina, Bâcleș, Prunișor, Dârvari, Hinova, Burila Mare, Vânători, Vlădaia, Pădina, Obârșia de Câmp, Livezile, Braniștea, Dumbrava, Pristol, Vânjuleț, Husnicioara, Vrata, Poroina Mare, Greci, Rogova, Corlățel.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Accident pe o stradă din Alba Iulia. Un șofer din Turda, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit o mașină parcată

Publicat

accident pe o stradă din alba iulia. un șofer din

Un tânăr de 24 de ani din Turda a provocat în noaptea de vineri spre sâmbătă un accident rutier pe o stradă din Alba Iulia. În timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a lovit o mașină parcată.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 septembrie 2023, în jurul orei 01.00, polițiștii din Alba Iulia au intervenit pe strada Costache Negruzzi din municipiu, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din  primele cercetări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT la Pătrângeni provocat de un șofer băut. Două mașini s-au lovit, după neacordare de prioritate

Publicat

accident la pătrângeni provocat de un șofer băut. două mașini

Un tânăr de 21 de ani din Zlatna, aflat sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism neînmatriculat, a provocat un accident de circulație sâmbătă, pe raza localității Pătrângeni. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 septembrie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii din Zlatna au intervenit pe raza localității Pătrângeni de unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bugetare participativă 2023, la Alba Iulia. Perioada de depunere a ideilor de proiecte a fost prelungită

Publicat

bugetare participativă 2023, la alba iulia. perioada de depunere a

Perioada de depunere a ideilor de proiecte pentru ediția 2023 a bugetării participative la Alba Iulia a fost prelungită până în 16 octombrie, la ora 12:00. Calendarul inițial al ediției din acest an avea ca termen limită de depunere a proiectelor data de 30 septembrie. 

Potrivit reprezentanților Primăriei, bugetarea participativă vă oferă oportunitatea de a avea un cuvânt de spus în alocarea fondurilor pentru proiecte care contează cu adevărat pentru voi și pentru…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujenii cer scări rulante la pasajul din Piața Gării. ”Ar ridica nivelul de confort pentru cei cu bagaje”

Publicat

gara 2.jpg

Clujenii cer Primăriei instalarea scărilor rulante în pasajul din Piața Gării, ca o soluție modernă pentru a-i ajuta pe călătorii cu bagaje să ajungă mai ușor la tren sau în stațiile de transport în comun.

”S-au promis aceste facilități de multa vreme, dar nu se întâmplă nimic. Scările rulante ar face ca mulți pietoni sa nu mai traverseze în zona gării în mod neregulamentar. Dacă ar exista aceste scări, ar creste circulația prin pasaje și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe