Connect with us

EVENIMENT

AVERTIZARE METEO: Cod galben de vânt puternic în mai multe județe din țară

Publicat

vant iarna

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni, 30 decembrie, o avertizare nowcasting Cod galben de vânt puternic în mai multe localități din județele Constanța, Tulcea și Ialomița.

Astfel, potrivit meteorologilor, avertizrea este valabilă până la ora 14.00 pentru mai multe localități din județele Tulcea și Constanța. În intervalul menționat, se vor semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze la rafală de 55 – 60 km/h, iar în zona costieră de peste 65 – 70 km/h.

De asemenea, este în vigoare o atenționare cod galben, valabilă până la ora 11.00, pentru localități din județul Ialomița. Aici, meteorologii avertizează că se așteaptă intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55…65 km/h.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Emil Boc: Lucrările la străzile Giuseppe Verdi și Valea Seacă, în prag de finalizare. La ce stadiu e Valea Chintăului

Publicat

strada g verdi.jpg

Lucrările de modernizare la străzile Giuseppe Verdi și Valea Seacă sunt în prag de finalizare, anunță primarul Emil Boc. De asemenea, continuă lucrările și la strada Valea Chintăului.

Investițiile în modernizarea acestor artere se ridică la 31 milioane de euro.

Emil Boc: Lucrările la străzile Giuseppe Verdi și Valea Seacă, în prag de finalizare. La ce stadiu e Valea Chintăului

Pentru străzile G. Verdi, V. Seacă și V. Chintăului au fost realizate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere la școala de agenți de poliție 2024: înscrieri până în 14 mai. Acte necesare, calendar probe, condiții pentru candidați

Publicat

admitere la școala de agenți de poliție 2024: înscrieri până

Admitere la școala de agenți de poliție 2024: Până în 14 mai, candidații care doresc să devină agenți de poliție pot transmite cereri de înscriere. Sunt disponibile 1880 de locuri la cele trei școli postliceale.

Admiterea se organizează în perioada aprilie – iulie. Cererile de înscriere se trimit la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane)…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică de la Galda de Jos va fi modernizat. Valoarea lucrărilor

Publicat

foto: centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la galda

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) din Galda de Jos va fi modernizat și transformat în Centru de Abilitare și Reabilitare (CABR). Investiția de peste 15,6 milioane de lei vizează, printre altele, scăderea consumului anual de energie convențională, utilizarea energiei din surse regenerabile, asigurarea serviciilor de calitate în condiții de siguranță și creșterea gradului de confort a persoanelor adulte cu dizabilități instituționalizate. 

Direcția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Echipa de la Liceul de Informatică din Cluj, premiul I la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

Publicat

locul 1.jpeg

Echipa de la Liceul de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca a câștigat premiul I, de 3.000 de lei, la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială.

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) Sucursala Cluj a organizat în premieră semifinala județeană „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” – ediția a II a, competiție de planuri de afaceri.

Competiția este parte a programului național omonim adresat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe