Connect with us

EVENIMENT

Avertizare nowcasting: Cod galben de CEAȚĂ și BURNIȚĂ în cinci județe

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, avertizări nowcasting cod galben de ceață și burniță în localitățși din județele Bacău, Neamț, Suceava, Iași și Botoșani.

Potrivit meteorologilor, până la ora 20:00, se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Ceața va fi asociată trecător cu burniță.

Zone vizate:

Județul Bacău: Bacău, Sascut, Răcăciuni, Mărgineni, Cleja, Corbasca, Nicolae Bălcescu, Buhoci, Filipești, Horgești, Letea Veche, Orbeni, Pâncești, Valea Seacă, Săucești, Gioseni, Parava, Hemeiuș, Negri, Traian, Prăjești, Tamași, Berești-Bistrița, Dămienești, Itești;
Județul Botoşani;
Județul Suceava:
Fălticeni, Dolhasca, Liteni, Preutești, Forăști, Boroaia, Vadu Moldovei, Dolhești, Drăgușeni;
Județul Neamţ:
Roman, Săbăoani, Tămășeni, Răucești, Cordun, Horia, Doljești, Gherăești, Trifești, Ion Creangă, Sagna, Icușești, Botești, Țibucani, Urecheni, Timișești, Bahna, Secuieni, Păstrăveni, Dulcești, Moldoveni, Tupilați, Văleni, Drăgănești, Bira;
Județul Iaşi:
Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău, Deleni, Cotnari, Scobinți, Lespezi, Hălăucești, Tătăruși, Ruginoasa, Stolniceni-Prăjescu, Valea Seacă, Miroslovești, Moțca, Vânători, Ceplenița, Strunga, Ion Neculce, Todirești, Cristești, Butea, Mogoșești-Siret, Sirețel, Mircești, Rachițeni, Alexandru I. Cuza, Balș, Heleșteni, Hărmănești, Ciohorăni, Costești și Cucuteni.

Citește Romania24.ro pe Google News

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Emil Boc spune că niciun contracandidat nu a venit cu o idee originală pentru Cluj: „Nu fac altceva decât să reformuleze”

Publicat

emil boc facebook.jpg

Primarul Emil Boc este de părere că niciun contracandidat la alegerile locale nu a venit cu o idee originală pentru Cluj. El arată că propunerile lansate sunt reformulări ale unor măsuri luate deja de administrația locală.

În pragul lansării campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie, primarul Emil Boc spune că nu a văzut nicio idee originală la contracandidații săi. Edilul consideră că proiectele propuse de candidații  săi sunt reformulări a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ploaia de meteoriți Eta Lyride, vizibilă în dimineața de 8 mai, din Transilvania. Curentul de meteori, observat din antichitate

Publicat

cea mai spectaculoasă ploaie de stele a anului, la punctul

Ploaia de meteoriți Eta Lyride (η-Lyrid) va fi foarte vizibilă în dimineața de 8 mai, dar și în noaptea următoare, din cea mai mare parte a Transilvaniei. 

În această perioadă, va exista o șansă de a vedea meteori η-Lyrid ori de câte ori punctul de radiant al ploii – în constelația Lyra – se află deasupra orizontului, numărul de meteori vizibili crescând cu cât punctul de radiant este mai înalt pe cer.

De la Târgu-Mureș, punctul de radiant este circumpolar,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO Performanță pentru un elev de la Seminarul Teologic din Alba Iulia: premiul III la etapa națională a Olimpiadei de Geografie

Publicat

foto performanță pentru un elev de la seminarul teologic din

Performanță excepțională pentru un elev de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Ioan Martini din clasa a XII-a a obținut premiul III la etapa națională a Olimpiadei de Geografie și s-a calificat la barajul pentru etapa internațională. 

„În cadrul celei mai prestigioase competiții naționale de geografie pentru nivelul liceal, Olimpiada Națională de Geografie, elevul Martini Ioan, din clasa a XII-a C, a obținut o performanță…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Piersic, supus de Paști la o operație de îndepărtare a stimulatorului cardiac la Institul Inimii din Cluj

Publicat

florin piersic 1.jpg

Actorul clujean Florin Piersic a fost supus unei operații care a presupus îndepărtarea stimulatoului cardiac. Intervenția, care a fost necesară din cauza unei infecții, a avut loc cu succes la Institutul Inimii din Cluj-Napoca chiar de Paști.

Starea îndrăgitului actor este stabilă.

Florin Piersic, supus de Paști la o operație de îndepărtare a stimulatorului cardiac la Institul Inimii din Cluj

Potrivit reprezentanților Institutului Inimii din Cluj, în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe