Connect with us

EVENIMENT

Avion cu destinaţia Egipt, întors pe aeroportul Iași la scurt timp de la decolare

Publicat

avion

O aeronavă care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Iaşi cu destinaţia Hurghada, Egipt, s-a reîntors pe pistă la câteva minute de la decolare, a declarat luni pentru AGERPRES directorul aeroportului ieşean, Vasile Stoicea.

Acesta a spus că aeronava efectua curse charter de mărime medie. El a arătat că niciunul dintre pasagerii de la bord nu a avut probleme.

„O aeronavă care trebuia să ajungă la Hurghada a observat că are ceva probleme la presurizare după decolare, dar a aterizat în siguranţă pe pista Aeroportului Iaşi. Este aşteptată echipa tehnică pentru a remedia problema”, a precizat directorul Aeroportului Internaţional Iaşi.

Potrivit sursei citate, după revizie, pasagerii se vor îmbarca în aceeaşi aeronavă, în cursul acestei zile. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Incendiu izbucnit la un liceu din Alexandria! Intervenție de urgență a pompierilor

Publicat

incendiu alexandria 1

Pompierii din Alexandria sunt în alertă, vineri după-amiază. Un ape la numărul unic 112 a anunțat un incendiu izbucnit la Liceul Rulmentul.

Potrivit ISU Teleorman, incendiul a izbucnit la nivelul cabinetului medical din incinta liceului Rulmentul, din Alexandria.

Se intervine cu mașini de stingere, o descarcerare, un ATPVM și un echipaj SAJ Teleorman.

UPDATE: Evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la un cuptor cu microunde, lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

incendiu alexandria 2

În urma incendiului s-au degradat, din cauza fumului, pereții cabinetului.

incendiu alexandria 3

”Nu au fost victime și nici nu s-a impus evacuarea clădirii”, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

Citește mai departe

EVENIMENT

Orașul din România care nu mai vrea să consume curent de la stat. Economia va fi uriașă

Publicat

orașul din românia care nu mai vrea să consume curent

În anul 2023, curentul electric a devenit un lux. Cu toate acestea, nu ne putem lipsi de el. Tocmai din acest motiv, autoritățile dintr-un oraș din România s-au gândit să construiască un parc fotovoltatic. Acesta ar urma să asigure aproape tot necesarul de energie electrică pentru consumul public al localității.

Într-un oraș din România se va construi un parc fotovoltaic de 3,4 hectare

Parc fotovoltaic pe un teren de 3,4 hectare. Asta are în plan municipalitatea din Blaj, care a lansat deja o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul „Crearea unei facilități de producție energie electrică din SER pentru consumul propriu al UAT Blaj”.

Valoarea proiectului se ridică la peste 4,7 milioane de lei și include mai mult de 1.500 de panouri fotovoltaice, cu o capacitate instalată de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prognoza specială pentru Capitală: La ce vreme să se aștepte bucureștenii

Publicat

ninsori.jpg
fotografie cu caracter ilustrativ

În Capitală, până duminică seară, 5 februarie 2023, se anunță ninsori noaptea, reprize de ploaie și vânt slab. Duminică, vremea devine extrem de rece, potrivit Administrației Națională de Meteorologie în prognoza specială pentru București.

Prognoza specială pentru București a fost emisă pentru intervalul vineri ora 10.00 – duminică ora 18.00.

Temporar cerul va avea înnorări și din seara zilei de vineri (3 februarie) trecător vor fi precipitații slabe, ninsori noaptea, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (4 februarie) și sub formă de ploaie.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări duminică, când vor fi viteze în general de 40…45 km/h.

Temperatura maximă va scădea semnificativ, de la 8…9 grade vineri, până în jurul valorii de 1 grad duminică, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

EVENIMENT

MAI – operaţionalizare platformă de eliberare online a cazierului: Au fost create 14.314 conturi noi

Publicat

laptop it calculator
fotografie cu caracter ilustrativ

Utilizatorii platformei pentru eliberarea online a certificatelor de cazier au creat 14.314 de conturi noi, în primele 48 de ore de la operaţionalizarea platformei dedicate.

„În primele 48 de ore de la operaţionalizarea platformei dedicate eliberării online a certificatelor de cazier judiciar, în hub-ul Ministerului Afacerilor Interne au fost create 14.314 de conturi. 12.137 dintre aceste conturi au fost validate prin ghişeul.ro şi 271 de cetăţeni au mers la unităţile de poliţie pentru validarea conturilor”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit MAI, au fost generate 9.776 de certificate de cazier judiciar prin intermediul platformei online. Agerpres

Citește mai departe