Connect with us

ACTUALITATE

„Azi, Austria este Rusia Uniunii Europene”. Emil Boc îndeamnă la „SFIDARE” după ce România a rămas în afara Schengen

Publicat

emil boc 2.jpg

Emil Boc, primarul Clujului, este supărat și dezamăgit de faptul că, joi, România a rămas în afara spațiului Schengen, în urma votului Austriei în Comisia de Justiție și Afaceri Interne a Comsiei Europene. Emil Boc îndeamnă și el la boicot și spune că dacă ar fi prim-ministru ar da „ordin pe unitate” ca niciun buștean să nu mai meargă la export în Austria.

„Am pierdut o batalie, dar nu și razboiul. E o stare de supărare și frustrare, dar trebuie să mergem la departe. Dreptatea de e partea noastra.

Dar Austria a facut un act mare de nedreptate României. Azi, Austria este Rusia Uniunii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Din nou primar. Primul proiect semnat de Dan Oloeriu la Flămânzi: Extinderea rețelei de distribuție a gazului pe 24 de kilometri de străzi

Publicat

flamanzi oloeriu.jpg

Publicitate

Reales din nou primar al orașului Flămânzi, Dan Oloeriu a seamnat încă din primele minute ale noului mandat un nou contract pentru extinderea rețelei de distribuție a gazelor în localitatea Flămânzi.

Dan Oloeriu a depus jurământul pentru un nou mandat de Primar la finele acestei săptămâni, iar primul contract care vizează creșterea standardelor de viață din localitate este în valoare de peste 2 milioane de euro.

“Un moment deosebit a fost marcat de prezența Secretarului de Stat din Ministerul Dezvoltării, domnul Eduard Mititelu, alături de care am semnat, chiar în prima zi a noului mandat, un nou contract important pentru…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

MOMENTUL DE CULTURĂ. CU GEORGICĂ MANOLE (293)

Publicat

papusarii din pustie.jpg

Publicitate

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:

OMUL METARECENT AL LUI VASILE LEFTER

Dacă e să intrăm pe vasta parcelă a literaturii, există, printre multe altele, o schemă care face lumină în ceea ce priveşte alcătuirea lumii. E prezentă  relaţia binară dată de lumea reală şi lumea ficţională, primul pol având denumirea de realitate, al doilea pol cunoscut ca fiind metarealitate.  Realitatea e una şi numai una şi o percepem prin simţurile cunoscute, în timp ce metarealitatea e alcătuită din numeroase lumi pe care le putem percepe doar prin alte simţuri, unele speciale generate de o serie de stări ce…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cosmin Andrei, primarul Municipiului Botoșani, a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat

Publicat

cosmin andrei1.jpg

Publicitate

Primarul Municipiului Botoșani a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat, reafirmând angajamentul său față de comunitate și de dezvoltarea orașului reședință de județ.

„Dragi botoșăneni, cu recunoștință și simț de răspundere, încep acest nou mandat alături de voi. Votul vostru din 9 iunie, exprimat într-un număr impresionant, îmi reconfirmă că munca depusă până acum este apreciată și că împărtășim același obiectiv comun: să construim un Botoșani modern și prosper, un oraș în care să ne simțim cu toții acasă”, a transmis Cosmin Andrei.

În primul mandat, administrația locală a realizat investiții…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cătălin Silegeanu: Subdezvoltarea județului Botoșani este rezultatul promisiunilor DEȘARTE ale partidelor politice din trecut

Publicat

silegeanu 2.jpg

Publicitate

Cătălin Silegeanu, prim vicepreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Botoșani, a transmis un mesaj clar și sincer cetățenilor din județ, în contextul informațiilor recente apărute despre Partidul AUR în spațiul public.

Silegeanu a dorit să aducă câteva clarificări importante, subliniind impactul acestor informații asupra candidaților și persoanelor publice din partid.

“Am fost și sunt un om foarte echilibrat, corect și implicat în viața socială a Botoșaniului și a botoșănenilor”, a declarat Cătălin Silegeanu. Decizia sa de a candida la Senatul României este motivată de dorința de a transforma județul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe