Connect with us

ACTUALITATE

BACALAUREAT 2022: peste 1.100 de contestații depuse în ALBA, după rezultatele la examen. Notele finale, în 1 iulie

Publicat

scrisoare petitie reclamatie birou laptop pixabay 1000x600.jpg

Rezultate Bacalaureat 2022 – contestații: În județul Alba, după publicarea rezultatelor la examen, au fost depuse peste 1.100 de contestații. Notele finale vor fi cunoscute în 1 iulie.

Potrivit IȘJ Alba, au fost înregistrate 1.121 contestații, din care 632 la proba scrisă de Limba și literatura română, 136 la proba de Matematică, 146 la Anatomie/Biologie. Centralizarea contestațiilor este încă în desfășurare la momentul publicării acestei știri. Vom reveni cu amănunte.

Anul trecut, la sesiunea de vară, erau 821 de contestații, iar în urmă cu doi ani…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Cripta familiei Bethlen din Hajongard Cluj. Inaugurare după renovare

Publicat

bethlen.jpeg

Cluj-Napoca, vineri 19 august 2022 (MTI) – Cripta Bethlen, renovată cu sprijinul statului ungar, a fost inaugurată vineri la prânz în cimitirul central (Hajongard) din Cluj-Napoca, după ce o prelegere istorică a evocat viaţa contelui Bethlen Béla, guvernatorul civil al Transilvaniei de Nord în 1944.

Béla Kató, episcopul Eparhiei Reformate din Ardeal, a citat în predica sa rostită în faţa criptei povestea din Vechiul Testament, potrivit căreia Moise i-a făcut pe evreii care au ieşit din Egipt să jure că vor lua cu ei osemintele strămoşului lor, Iosif.

“Trebuie să purtăm cu noi osemintele lui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Întăriri la FC Botoșani. Un bulgar și un bosniac au ajuns sub comanda lui Teja

Publicat

fcbt 2.jpg

Doi jucători au semnat ieri cu echipa de pe municipalul din Botoșani, urmând a evolua la echipa fanion a județului pentru următorii trei și respectiv doi ani.

Este vorba de bosniacul Rijad Sadiku, care a semnat cu FC Botoșani pentru următorii trei ani și de mijlocașul bulgar Antoni Ivanov.

Rijad Sadiku, e nascut la Sarajevo, are 22 de ani și joacă pe postul de fundaș central, iar până acum a mai evoluat la Rudar Prijedor, Mladost Kakanj, Zrinjski Mostar, Mladost Kakanj (toate din Bosnia si Hertegovina), Mouscron (Belgia). La FC Botoșani, Rijad Sadiku va purta numarul 44.

Mijlocasul bulgar Antoni Ivanov a semnat cu FC Botosani pe o perioada de 2 ani, este în vârstă de 26 de ani Ivanov și a mai jucat Dinamo Bucuresti, Universitatea Craiova, FC…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Alba Iulia Music and Film Festival, PROGRAMUL zilei de sâmbătă: Atelier pentru copii, statui vivante și documentarul Regele Mihai

Publicat

1660970557 foto aimff 1110x530 1 1000x530.jpg

Cea de-a 10-a ediție a Alba Iulia Music & Film Festival transformă în acest weekend Cetatea Alba Carolina într-o destinație de neratat.

Programul zilei de sâmbătă cuprinde spectacole și ateliere pentru copii, street art performance: statui vivante dar și documentarul „Regele Mihai: Drumul către casă” – o veritabilă incursiune în istorie. 

Regele Mihai: Drumul către casă urmărește povestea dramatică a ultimului rege al României, Mihai I. Un rege care, într-un act de curaj, l-a sfidat pe Adolf Hitler în timpul celui de-al Doilea Război Mondial,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Beznă în Parcul Mare. S-a luat curentul. Noaptea, ca hoţii. Clujenii şi-au luminat calea cu telefoanele

Publicat

bezna parcul mare.jpg

Parcul Mare din Cluj-Napoca a fost cuprins, vineri seară, de o beznă totală, conform imaginilor trimise de un cititor al Cluj24. Spre surprinderea mulţimii de clujeni care erau în parc, lumina s-a luat brusc. Mulţi dintre ei şi-au amintit de vremea lui Ceauşescu, când era des întâlnită o asemenea practică.

Majoritatea celor prezenţi au apelat la telefon pentru a-şi lumina calea, iar cei cu biciclete puse la punct şi-au aprin farurile. Deocamdată nu se ştie dacă au fost incidente.

 

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe