Connect with us

EVENIMENT

Bacalaureat 2024: Patru candidați eliminați de la proba obligatorie, în Alba. Prezență de 97,5% la Matematică și Istorie

Publicat

bacalaureat 2024: patru candidați eliminați de la proba obligatorie, în

Bacalaureat 2024: În județul Alba, la proba obligatorie a profilului, prezența a fost de 97,5%. Au fost patru cazuri de candidați eliminați din examen.

au fost prezenți 2.221 de candidați, din 2.278 înscriși. Au absentat...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricții la apă potabilă în mai multe localități din Alba. LISTA și programul de furnizare, actualizat de operatorul Apa CTTA

Publicat

restricții la apă potabilă în mai multe localități din alba.

Restricții la apă potabilă în mai multe localități din Alba. Operatorul Apa CTTA Alba a actualizat miercuri programul de furnizare al apei potabile în mai multe localităţi din județ. Ca urmare a temperaturilor foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, compania a fost nevoită să raționalizeze apa în mai multe localități din județ.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Judoka CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan, medalie de ARGINT la Cupa Europeană de Juniori

Publicat

foto: judoka cs unirea alba iulia, laura bogdan, medalie de

Judoka CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan, a obținut o nouă mare performanță – medalie de argint la Cupa Europeană de Juniori, după ce a învins sportive talentate din Italia și Ungaria, însă a pierdut finala în fața unei sportive din Franța. Competiția s-a desfășurat sâmbătă, 13 iulie, la Paks, Ungaria.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Cum a ajutat un polițist din Turda un motociclist ceh al cărui prieten a avut un accident.

Publicat

ceh 2.jpg

Un cetățean ceh a transmis un mail de mulțumire despre profesionalismul și empatia unui polițist rutier din Turda, agent șef principal Mircea Bența.

”La începutul lunii iulie, domnul Svec, alături de un prieten de-al său, de asemenea cetățean ceh, tranzitau zona municipiului Turda cu motocicletele, însă la ieșirea din oraș s-a produs un accident rutier, iar prietenul acestuia a fost preluat de urgență de echipajele medicale și transportat la spital.

I-a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii din Alba, acțiune de informare a șoferilor privind modificările legislative recente în domeniul rutier

Publicat

polițiștii din alba, acțiune de informare a șoferilor privind modificările

Miercuri dimineața, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba au desfășurat o acțiune de informare cu privire la ultimele modificări în domeniul legislației rutiere, în contextul intrării în vigoare a O.U.G nr. 84/2024 pentru modificarea şi completarea unor acte normative și au prezentat modul de funcționare al mijloacelor din dotare, respectiv aparatele drogtest și etilotest.

Citește mai departe