Connect with us

EVENIMENT

Bacalaureat 2025: Data până la care se poate face echivalarea competențelor digitale și lingvistice, la examen. Calendar

Publicat

bacalaureat 2025: data până la care se poate face echivalarea

Bacalaureat 2025: Elevii din clasele XII-XIII își pot echivala probele de competențe digitale și lingvistice până în 6 iunie. Prevederea este în calendarul examenului de Bacalaureat, publicat prin Ordinul Ministerului Educației nr. 6481/2024.

Reamintim că anul viitor probele de competențe vor fi organizate în perioada ianuarie-februarie, iar cele scrise în iunie 2025.

”În cazul în care elevii au promovat examene cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Clujul, „sub asediul” studenților, de la 1 octombrie. Tarcea: Orașul nu a fost structurat pentru un număr atât de mare de mașini

Publicat

semafor sora scaled.jpg

Odată cu începutul noului an școlar, traficul din Cluj-Napoca s-a îngreunat, în special la orele de vârf. O creștere și mai mare a numărului de mașini de pe străzi este așteptată odată cu revenirea studenților la 1 octombrie.

Traficul rutier s-a îngreunat odată cu începerea anului nou școlar, fenomen ce este așteptat să devină și mai pronunțat după 1 octombrie, când studenții revin în oraș, a arătat viceprimarul Dan Tarcea.

„La începutul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT RUTIER la Pianu de Sus. Impact între un autoturism și un autobuz. Trafic îngreunat

Publicat

foto update: accident rutier la pianu de sus. impact între

Un accident rutier a avut loc marți, 17 septembrie, în jurul orei 15.oo, la intrarea în localitatea Pianu de Sus. Accidentul s-a produs pe DJ 704A, iar la fața locului intervin pompii din Sebeș. 

Din primele informații în accident ar fi implicate un autoturism și un autobuz. În autobuz la momentul impactului se afla doar șoferul, însă în autoturism se aflau două persoane.

Acesta ar fi încarcerate între fiarele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fără restricții pentru absolvenții unor universități din străinătate, care doresc să profezeze în România

Publicat

fără restricții pentru absolvenții unor universități din străinătate, care doresc

Absolvenţii români ai unor universităţi din străinătate vor putea profesa în România, în specialitatea studiilor, fără niciun fel de restricţie, a anunţat, marţi, senatorul PSD Robert Cazanciuc.

Camera Deputaţilor a adoptat iniţiativa legislativă a acestuia, potrivit căreia, pentru profesiile de auditor financiar, avocat, expert contabil şi contabil autorizat, dovada cunoașterii dreptului român se face prin examen…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Autobuzele școlare scot zilnic 850 de mașini din trafic. Tarcea: Clujenii au prins încredere în transportul public

Publicat

1726573849 autobuz elevi.jpg

Autobuzele școlare din Cluj-Napoca au un impact semnificativ asupra traficului din oraș, este de părere viceprimarul Dan Tarcea. Potrivit acestuia, 850 de mașini sunt eliminate zilnic de pe străzile din municipiu datorită transportului dedicat elevilor.

Viceprimarul Dan Tarcea a subliniat succesul proiectului de transport școlar, arătând că acesta reduce semnificativ aglomerația în intervalul de vârf al dimineții.

Circa 850 de mașini scoase zilnic din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe