Connect with us

EVENIMENT

Băiețelul din Neamţ bătut CRUNT de părinţi a intrat în moarte cerebrală

Publicat

Copilul în vârstă de 2 ani care a fost adus în stare gravă din judeţul Neamţ la Spitalul de Pediatrie din Iaşi, după ce a fost bătut de părinţi, a intrat în moarte cerebrală.

Managerul Spitalului de Pediatrie „Sf Maria” din Iaşi, Alina Belu, a declarat că din punct de vedere medical nu mai poate exista nicio îmbunătăţire.

„După toate eforturile echipei medicale pacientul a fost declarat în moarte cerebrală. Avea fracturi vechi şi noi, necroză pe fesă, contuzii şi echimoze, dar şi contuzie cerebrală şi hemoragie intracerebrală. Părinţii nu îşi pot da vreun acord pentru deconectarea de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale. Nu avem nicio posibilitate de a întrerupe conectarea de la aceste aparate. Depinde de resursele copilului în cât timp va surveni decesul”, a declarat managerul Spitalului de Pediatrie „Sf Maria”.

Copilul a fost transferat la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria” din Iaşi de la un spital din judeţul Neamţ. El a fost bătut de mamă, o femeie în vârstă de 20 de ani, şi de concubinul acesteia, un bărbat în vârstă de 17 ani, care locuiesc în localitatea Urecheni, judeţul Neamţ.

Încă de la aducerea la spital, medicii ieşeni au declarat că sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire a copilului, întrucât acesta respira cu ajutorul aparatelor şi se afla în comă profundă.

Mama şi concubinul acesteia au fost reţinuţi şi arestaţi ulterior pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi rele tratamente aplicate minorului.

Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj. E împărțită la biserci pentru Înviere

Publicat

ieru 1.jpeg

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns, sâmbătă seara, pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj, avionul cu care a fost adusă fiind întâmpinat pe pistă de mitropolitul Clujului, IPS Andrei, și mai mulți preoți. Lumina este distribuită la bisericile din județul Cluj pentru slujba de Înviere.

Mitropolitul Andrei a spus că Sfânta Lumină este un dar care îi mângâie sufletește pe creștinii ortodocși.

”S-a coborât azi la Ierusalim și a ajuns și la noi….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Slujba de ÎNVIERE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. HRISTOS A ÎNVIAT! Semnificații de Paște 2024

Publicat

live video: slujba de Înviere, la catedrala Încoronării din alba

Slujba de ÎNVIERE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. HRISTOS A ÎNVIAT!

Creştinii ortodocși iau parte, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la slujbele de Înviere. Este un moment important și cea mai solemnă dintre toate sărbătorile creștine din timpul anului.

Credincioșii s-au adunat la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, pentru a lua Lumina Sfântă. Slujba este oficiată de ÎPS Irineu, alături de un sobor de preoţi.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Slujba Învierii la Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” din Blaj, oficiată de PS Cristian Crișan

Publicat

live video: slujba Învierii la catedrala arhiepiscopală majoră „sfânta treime”

Slujba Învierii la Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” din Blaj este prezentată sâmbătă seara de la ora 23.00.

Este celebrată cu binecuvântarea Preafericirii Sale Cardinal Lucian Mureșan, de către Preasfinția Sa Cristian Crișan, Episcop Auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

 

YouTube videoYouTube video Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesajul mitropolitului Clujului pentru Florin Piersic: Să-i dea Dumnezeu sănătate, să se facă bine

Publicat

lumina scaled.jpeg

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, a transmis, sâmbătă, un mesaj pentru actorul Florin Piersic, care este internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

”Să-i dea Dumnezeu sănătate să se facă bine, să mai poată merge la Ierusalim”, a spus mitropolitul Clujului.

Florin Piersic își va petrece Paștile în Institutul Inimii.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe