Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Tânăr decedat după ce a fost acoperit de un mal de pământ, într-o localitate din Cluj. A fost solicitat elicopterul SMURD

Publicat

Un incident grav s-a produs, miercuri după-amiază în localitatea Sic, județul Cluj Din primele date, un tânăr a fost acoperit de un mal de pământ. Acesta a decedat.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Dej și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru scoaterea unui tânăr surprins sub un mal de pământ în localitatea Sic.

mal pamant cluj (2)

UPDATE ora 18.25: După mai bine de două ore de eforturi susținute, pompierii au reușit să scoată bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, de la o adâncime de aproximativ 3 metri. Acesta prezenta semne incompatibile cu viața, fără posibilitatea de a fi aplicate manevre de resuscitare.

mal pamant cluj1

La fața locului acționează o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multi-risc, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: ”Săptămâna Altfel” la Theodora Golf Club din Ciugud: Aproximativ 2000 de elevi vor învăța tainele golfului

Publicat

video: ”săptămâna altfel” la theodora golf club din ciugud: aproximativ

Pe terenul de golf de Theodora Golf Club, de la Ciugud, aproximativ 2000 de elevi vor ajunge în aceste zile. Este vorba despre o acțiune pe care cei de la cel mai mare teren de golf din România o fac anual. 

O inițiativă care are loc în timpul ”Săptămânii Altfel”, unde elevii fac alte activități față de cele școlare. 

În 2024, la o lecție de golf la Theodora Golf Club s-au înscris aproximativ 2000 de elevi  din Alba Iulia, Teiuș, Abrud, Sebeș, Blaj și Vințu de Jos,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Programul IMM Plus 2024. Când vor avea acces firmele la creditele cu garanții de stat. Cum se acordă sprijinul financiar

Publicat

programul imm plus 2024. când vor avea acces firmele la

Programul IMM Plus 2024, anterior IMM Invest Plus, este relansat de Guvern. Acesta cuprinde mai multe subprograme prin care firmele pot accesa credite cu garanții de stat. Ministerul Finanțelor a anunțat recent că a fost făcut ultimul pas pentru operaționalizarea programului.

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a anunțat că invită băncile să se înscrie în program. Comisia Europeană a aprobat în 9 aprilie schema de ajutor de stat în valoare de 2,5…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Ce drepturi au prestatorii

Publicat

noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Potrivit Ministerului Muncii, prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații. 

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://tichete.anofm.ro/.

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

Publicat

accident 3 e1713942304371.jpg

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe str. Memorandumului colț cu str. Samuil Micu. O minoră a fost acroșată de o dubă a MAI.

„Din primele cercetări se pare că o autospecială aparținând MAI ar fi acroșat un pieton aflat în traversarea străzii Samuil Micu intersecție cu Memorandumului”, a transmis Poliția Locală.

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

La fața locului s-a deplasat o ambulanță
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe