Connect with us

EVENIMENT

Update foto-video: Bărbat cu arsuri pe jumătate din suprafața corpului, după un incendiu izbucnit într-o localitate din județul Botoșani

Publicat

Un bărbat a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului după ce un incendiu produs într-o localitate din județul Botoșani.

Potrivit ISU Botoșani, un botoșănean, în vârstă de 58 de ani, a ajuns la spital cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, după ce în camera unde locuia s-a produs un incendiu.

UPDATE ora 16.25: Bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD

„Bărbatul de 58 de ani, rănit în incendiul de la Roșiori, a fost transferat la un spital de specialitate din Iași, cu elicopterul SMURD.

Medicii au decis să îl transporte pe calea aerului, iar aeronava SMURD a aterizat pentru prima dată pe heliportul din Botoșani.

De la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, unde era internat, bărbatul a fost transportat la heliport cu ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

Măsurile de prevenire a unor situații de urgență pe timpul aterizării /decolării elicopterului SMURD au fost asigurate de două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă”, a precizat reprezentantul ISU Botoșani.

Bărbatul a reușit să iasă din încăperea cuprinsă de flăcări și a mers la un vecin să ceară ajutor.

Evenimentul s-a întâmplat în localitatea Roșiori.

incendiu bt barbat arsuri 1

Alertați, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au ajuns la caz, în cel mai scurt timp, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și ambulanța de terapie intensivă mobile SMURD.

Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor.

Au ars bunurile dintr-o cameră și hol, dar și o parte din acoperișul casei.

incendiu bt barbat arsuri

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o țigară nestinsă, care a căzut peste materiale combustibile.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cetățenii din Lupșa vor beneficia de un centru de colectare unde vor putea preda gratuit deșeurile din gospodării

Publicat

cetățenii din lupșa vor beneficia de un centru de colectare

Locuitorii din comuna Lupșa vor putea scăpa mai ușor de mai multe tipuri de deșeuri. Moloz și deșeuri din construcții, vopsele, anvelope, baterii, mobilă, electrocasnice sau chiar cadavre de animale mici de casă, toate acestea vor putea fi aduse la un centru special de colectare care urmează să fie construit pe un teren aflat la ieșirea din localitatea Lupșa spre Lunca.

Primăria Lupșa a lansat pe 19 septembrie o licitație pentru execuția lucrărilor de construire a unui centru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Anunțuri suspecte de chirii la Cluj-Napoca. Suspiciuni de racolare sexuală a studentelor. ”Ești apetisantă”

Publicat

telefon mobil bun scaled e1695643965945.jpg

Mai mulți studenți de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca avertizează despre posibile racolări în scop sexual a studentelor.

”Una dintre colegele noastre a descoperit întâmplător un anunț suspect pe unul dintre grupurile de căutare a chiriilor, iar noi am presupus că acesta este un caz de fraudă. Am contactat numărul de telefon asociat anunțului pentru a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trasportatorii atenționează asupra lipsei siguranţei rutiere pe drumurile din România. Ce măsuri solicită autorităților

Publicat

trasportatorii atenționează asupra lipsei siguranţei rutiere pe drumurile din românia.

Accidentele rutiere grave din ultima perioadă arată lipsa siguranţei rutiere pe drumurile din România. Din acest motiv, transportatorii rutieri solicită autorităţilor acţiuni concrete, coordonate, cu caracter permanent, potrivit unui comunicat al Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

În context, transportatorii mai solicită alocarea de resurse în mod corespunzător tuturor autorităţilor care au un rol în aplicarea legislaţiei.

Printre măsurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrări de modernizare la Liceul ”Dorin Pavel” din Alba Iulia. Contractul a fost semnat de primărie. Cât este investiția

Publicat

lucrări de modernizare la liceul ”dorin pavel” din alba iulia.

Mai multe clădiri ale Liceului Tehnologic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia vor fi modernizate cu bani PNRR. Este vorba despre lucrări de creștere a eficienței energetice, pentru care contractul a fost semnat în 22 septembrie.

Primarul Gabriel Pleșa a dat detalii despre investiție.

”Am semnat vineri contractul prin care Liceul Tehnologic ”Dorin Pavel” va beneficia de o investiție majoră pentru creșterea eficienței energetice a unor corpuri de clădiri.

Concret, la internat,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe