Connect with us

EVENIMENT

Bărbat din Abrud, cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Ce alcoolemie avea

Publicat

bărbat din abrud, cu dosar penal după ce a fost

Un bărbat din Abrud s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Acesta a fost depistat în trafic, la un control derulat de polițiști în oraș.

Potrivit IPJ Alba, luni, 16 septembrie, în jurul orei 9.50, polițiștii rutieri din Abrud au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un bărbat de 47 de ani, din Abrud.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Directoarea unei școli speciale din Cluj, selectată în etapa națională a Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2024

Publicat

cismasu 2.jpg

Directoarea unei școli speciale din Cluj-Napoca a fost selectată, în urma unei jurizări regionale, să participe la etapa națională a Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2024, eveniment organizat de Asociația pentru Valori în Educație (AVE) în 24 octombrie la București.

Directorul executiv al Asociației pentru Valori în Educație, Andreea Nistor, a declarat, marți, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că un număr de 12 directori de școală au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Anvelope auto semnalate în Sistemul European de Alerte cu risc de leziuni și accidente. Sunt vândute în magazine sau online

Publicat

anvelope auto semnalate în sistemul european de alerte cu risc

Anumite anvelope auto pot prezenta risc de utilizare. Acestea sunt semnalate în Sistemul European de Alerte, atenționează InfoCons.

Toate produsele identificate în sistemul european de alertă au un grad de risc direct. Produsele pot fi găsite pe teritoriul Uniunii Europene direct în magazine sau pe platforme electronice de vânzare sau site-uri de prezentare, potrivit sursei citate.

Acestea pot prezenta risc de leziuni sau…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Roxana Mînzatu va fi numită vicepreședintă a Comisiei Europene, cea mai importantă funcție ocupată de un român, la nivel european

Publicat

roxana mînzatu va fi numită vicepreședintă a comisiei europene, cea

Roxana Mînzatu va fi vicepreședinta Comisiei Europene, cea mai importantă funcție ocupată vreodată la nivel european de un român.

Ea va fi primi portofoliul Competențe și Educație, Locuri de muncă, Drepturi sociale și demografie în viitoarea Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen.

Informația a fost publicată de G4Media, care citează surse oficiale.

Roxana Mînzatu (44 de ani) este comisarul european…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sabău („U” Cluj, după victoria din Giulești): Chiar e o mare PLĂCERE să antrenez acești jucători

Publicat

sabau e1671896648585.jpg

Universitatea Cluj a învins în Giulești, duminică seara, pe Rapid cu 2-0. După un joc foarte bun al  clujenilor, fanii sunt îndreptățiți să spere mai mult  decât o calificare în play-off.

„Am încercat să-i punem în dificultate, am făcut acea fază frumoasă (de la primul gol-n.n.), apoi am mai avut câteva ocazii să-i prindem pe contraatac în prima repriză. A doua repriză, după ce am înscris, am început să jucăm cu mai multă încredere și mai mult…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe