Connect with us

EVENIMENT

Bărbat din Câmpia Turzii, reținut 24 de ore de polițiști pentru distrugere. Ce i se impută

Publicat

gunoaie valeni.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au organizat, marți, o acțiune în cadrul căreia a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, cercetat pentru infracțiunea de distrugere în formă continuată. (19 acte materiale)

”Din primele activități investigative s-a constatat că, în perioada 2023 – 2024, bărbatul de 66 de ani, din Câmpia Turzii, ar fi distrus în repetate rânduri, prin tăiere ori…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum a ajuns un bărbat din Blaj din victimă, inculpat. A mințit și dus pe o pistă greșită polițiștii care și-au anchetat un coleg

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

Cum a ajuns un bărbat din Blaj din victimă, inculpat. Este vorba despre cazul unui bărbat care a mințit polițiștii în declarații oficiale. În data de 25 iulie 2024, magistrații Judecătoriei Blaj au decis trimiterea acestuia în judecată. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zone cu nivel scăzut de emisii în orașe. Restricții privind circulația mașinilor, în funcție de nivelul de poluare. PROIECT

Publicat

zone cu nivel scăzut de emisii în orașe. restricții privind

Zone cu nivel scăzut de emisii în orașe. În orașele din România se vor putea institui în curând zone cu nivel scăzut de emisii (ZNSE). În cadrul acestora în care se vor aplica restricții privind circulația vehiculelor în funcție de nivelul de poluare.

Citește mai departe

EVENIMENT

Concurs Miss/ Mister Down și competiție gastronomică ”Farfuria fericită” în proiectul ”Flori de Speranță” la Cluj

Publicat

downa 11 e1722319893229.jpeg

Asociația Down Centrul Educațional Raluca va derula în perioada 3-8 august cea de-a XIII-a ediție a proiectului „Flori de Speranță”, evenimentele având loc la Cinema Mărăști din Cluj-Napoca și Hostel Pădureni Landhouse aflat în satul Pădureni, comuna Mintiu Gherlii.

”Scopul proiectului este incluziunea socială a persoanelor cu nevoi special, promovarea potențialului artistic și creativ al acestora în contextul incluziunii sociale și culturale.

Astfel,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

AUR a protestat împotriva TARIFĂRII discriminatorii a polițelor RCA pentru șoferii din București și Ilfov

Publicat

protest aur asf 3 scaled 1 e1722336062350.jpg

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat marți, 30 iulie, un protest în fața sediului Autorității de Supraveghere Financiară față de tarifarea discriminatorie a polițelor RCA pentru șoferii din București și din județul Ilfov.

Deputații AUR Gianina Șerban și Antonio Andrușceac au mers la sediul ASF pentru a discuta cu conducerea instituției despre acest subiect, iar după o întâlnire cu conducerea ASF a fost agreată ideea organizării unei dezbateri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe