Connect with us

EVENIMENT

Bărbat din comuna Bistra, reținut de Poliție, după ce și-a bătut mama. Avea ordin de protecție

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din comuna Bistra a fost reținut de Poliție după ce și-ar fi agresat mama. Acesta a încălcat și un ordin de protecție ce-i interzicea să se apropie de locuința părinților.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Păsările părăsesc Clujul din cauza vremii calde. Biolog: Schimbările au efect de cascadă, o problemă poate afecta tot lanțul

Publicat

img 8279 scaled.jpg

Vremea caldă și activitatea păsărilor sunt strâns legate, iar temperaturile ridicate pot avea efecte greu de prevăzut asupra păsărilor și a lanțului trofic al acestora.

Temperaturile ridicate pot afecta comportamentul păsărilor. Un prim semn al acestor efecte este scăderea numărului și activității lor în interiorul orașelor, care constituie adevărate insule de căldură în timpul verii.

Într-un interviu pentru Cluj24, Dr. Szabó D. Zoltán, Biolog la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum a fost tâlhărit un bărbat din Sebeș după de a câștigat un jackpot la păcănele. Un prieten i-a spus unui tâlhar când să atace

Publicat

cum a fost tâlhărit un bărbat din sebeș după de

Două persoane au fost recent condamnate pentru tâlhărie, de către magistrații din Sebeș. Aceștia au ajuns în fața judecătorilor după ce au comis o tâlhărie la începutul anului 2024. Victima lor a fost un bărbat care a câștigat un jackpot la păcănele.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un deținut de la Penitenciarul Gherla și-a CUSUT buzele cu sârmă. Ce s-a întâmplat cu el

Publicat

penitenciar gherlap.jpg

Vineri, la Penitenciarul Gherla, un deținut clasificat în regim de maximă siguranță și-a cusut buzele cu sârmă în semn de protest pentru că era cazat cu un alt deținut și invocând motive medicale.

Ulterior, i s-a acordat primul ajutor la cabinetul medical al penitenciarului și a fost consiliat de un psiholog. După un timp, precizează surse din cadrul penitenciarului, deținutul a renunțat la forma de protest și cu acordul directorului, acesta a fost mutat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fost politician, închis la Penitenciarul Aiud după ce și-a ucis amanta, a vrut un avocat AI și să fie judecat de ChatGTP. Motivul

Publicat

fost politician, închis la penitenciarul aiud după ce și a ucis

Un fost politician PDL și șef al APIA Hunedoara, aflat în penitenciar după ce și-a ucis amanta, a avut o cerință surprinzătoare în fața magistraților. Le-a cerut magistraților Judecătoriei Aiud să fie judecat de un judecător ChatGPT ultima versiune, dar și să primească un avocat robot, tot AI, tot ChatGPT, ultima versiune. 

Citește mai departe