Connect with us

EVENIMENT

Bărbat din Galați decedat, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Publicat

Un bărbat de 27 de ani, care săpa un şanţ pentru sistemul de canalizare din satul Ungureni, comuna Munteni, a murit sâmbătă, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă.

Potrivit acestuia, pompierii au lucrat aproximativ o oră şi jumătate pentru a-l scoată pe tânăr de sub pământul care l-a acoperit.

„Şanţul unde a avut loc accidentul avea o adâncime de patru metri, era şi apă în el. Din păcate, după o oră şi jumătate de intervenţie, bărbatul a fost scos, dar era decedat”, a spus Eugen Chiriţă.

Bărbatul a fost scos la suprafaţă, dar medicii au constatat că nu mai are semne vitale. La faţa locului au acţionat şi un echipaj SMURD, dar şi echipajul de pe elicopterul SMURD.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident de muncă în comuna Munteni. Au intervenit, alături de noi, şi cei de la SMURD, dar şi echipajul medical de pe elicopter. Din păcate, în ciuda eforturilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul”, a precizat Doina Ursu, medic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi a demarat o anchetă în acest caz.

De asemenea, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO Se închide circulația pe Autostrada A1, între Sibiu și Boița. Rafale de vânt extrem de puternice au rupt indicatoare rutiere

Publicat

video se închide circulația pe autostrada a1, între sibiu și

Autoritățile au decis vineri dimineața închiderea circulației rutiere pe Autostrada A1, între Sibiu și Boița, din cauza rafalelor de vânt extrem de puternice. Potrivit autorităților, vântul bate cu peste 120 km/h, exstând pericolul ca TIR-urile să fie răsturnate și chiar aruncate de pe viaducte.

„Pe Sibiu – Boița rafalele de vânt sunt extreme. Avem indicatoare rutiere rupte, un panou fonoabsorbant rupt. Personalul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cod ROȘU de vânt în județul Cluj. Rafalele pot atinge viteze de 120 de km/h. ISU Cluj a emis mesaje Ro Alert

Publicat

vant puternic.jpg

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting tip COD ROȘU, valabilă, vineri, între orele 07:25-10:00, pentru zona de munte a județului Cluj cu altitudini peste 1800m.

Sunt prognozate vânt foarte puternic cu viteza la rafală de peste 120 km/h, care viscolește puternic și troienește zăpada deja depusă și care determină o vizibilitate apropiată de zero.

Pentru protecția populației, a fost transmis mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert.
Informații despre modul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Legea prin care PFA-urile puteau deveni SRL-uri, declarată neconstituţională de CCR

Publicat

legea prin care pfa urile puteau deveni srl uri, declarată neconstituţională de

Curtea Constituţională a României (CCR) a declarat neconstituțională modificarea legislativă prin care persoanele fizice autorizate (PFA), întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale se puteau transforma în societăţi cu răspundere limitată (SRL) sau altfel de societăţi comerciale.

În cadrul controlului de constituţionalitate a priori, cu unanimitate de voturi, CCR a admis joi o obiecţie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: „Poezia Toamnei”, la Liceul Teoretic din Teiuș. Elevii au realizat poezii, desene, machete sau obiecte decorative

Publicat

foto: „poezia toamnei”, la liceul teoretic din teiuș. elevii au

Elevii Liceului Teoretic Teiuș coordonați de prof. Marius Cosmin Pintea, prof. Corina Oltean, prof. Romina Pop, prof. Simona Oltean, au realizat o activitate care și-a propus să aducă în prim-plan, prin intermediul unor creații literare, picturi, desene, machete, obiecte decorative, realizate din materiale reciclabile, probleme legate de mediu.

Cea de-a doua ediție a Proiectului „Poezia toamnei” dorește, așadar, să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe