Connect with us

EVENIMENT

Bărbat din Galați, reținut pentru tâlhărie. Își alegea victime femei lipsite de apărare

Publicat

hoti arestati.jpg

Un bărbat din Galați a fost reținut de polițiști într-un dosar de tâlhărie și furt. Bărbatul își alegea victime femei în vârstă, pe care le tâlhărea în plină stradă.

Potrivit IPJ Galați, vineri, 21 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați au identificat și reținut un bărbat de 45 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt.

Bărbat din Galați, reținut pentru tâlhărie. Își alegea victime femei lipsite de apărare. Același mod de operare: tâlhărea femei lipsite de apărare

Din cercetări a reieșit că bărbatul își alegea și urmărea victimele (femei de vârstă înaintată) din zone aglomerate și stații de autobuz, pe care, ulterior, prin violență, le deposeda de bunurile personale.

Astfel, în data de 4 octombrie 2022, pe strada Domnească din municipiul Galați, bărbatul ar fi folosit violența pentru a sustrage portofelul unei femei de 69 de ani.

Alte două fapte cu acest mod de operare ar fi fost comise de același bărbat, în data de 14.10.2022, în scara unui bloc, de pe strada Domnească, și pe strada Brăilei, victime fiind două femei, de 84, respectiv 79 de ani.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză ar fi și autorul unei fapte de furt, comise în data de 10.10.2022, pe strada Constructorilor, din municipiul Galați.

În acest caz victimă a fost o femeie de 65 de ani, căreia i-ar fi sustras poșeta în care avea suma de 1.900 de lei.

În cursul zilei de vineri, bărbatul a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Galați.

”În urma administrării probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Premierul Marcel Ciolacu: Impozitul pe proprietate va rămâne acelaşi în 2025

Publicat

premierul marcel ciolacu: impozitul pe proprietate va rămâne acelaşi în

Guvernul va amâna până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri, pe baza valorii din studiile de piaţă.

Astfel, urmează ca anul viitor să se plătească aceleaşi taxe pe proprietate, a anunţat miercuri, 23 octombrie, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

„Avem noutăţi importante şi în domeniul fiscal şi, cu scuzele de rigoare, sunt veşti bune nu sunt veşti rele! Anul viitor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia reținut de poliție după o bătaie în stradă. S-a ales cu dosar penal pentru lovire

Publicat

femeie de 36 de ani din alba iulia, agresată de

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de poliție după ce l-ar fi agresat pe un tânăr, pe o stradă din municipiu. Polițiștii i-au deschis dosar penal pentru lovire.

Potrivit IPJ Alba, marți, 22 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferița care a provocat accidentul de pe strada Toporașilor din Alba Iulia avea alcoolemie de 1,76. Două persoane rănite

Publicat

Șoferița care a provocat accidentul de pe strada toporașilor din

Șoferița care a provocat accidentul petrecut marți pe strada Toporașilor din Alba Iulia avea alcoolemie de 1,76 în aerul expirat. În urma evenimentului rutier, ambii șoferi au fost răniți.

Precizările au fost făcute de Poliția Alba.

Potrivit IPJ, marți, 22 octombrie 2024, în jurul orei 14.00, polițiștii rutieri din municipiul Alba Iulia au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Competențe digitale în școli: elevii din clasele primare ar trebui să știe să comunice online și să salveze date pe dispozitive

Publicat

sala clasa 12.jpg

Competențe digitale în școli. Una dintre cerințele privind competențele digitale se referă la elevii claselor primare. Aceștia ar trebui să știe să comunice online, pe mesagerie sau pe rețelele de socializare. De asemenea, ar trebui să poată salva poze, adrese web sau alte informații, pe dispozitive portabile. Toate acestea, cu sprijinul unui adult.

Cerințele sunt prevăzute de Ordinul ministrului Educației nr. din 30…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe