Connect with us

EVENIMENT

Bărbat din Gorj reţinut după ce şi-a sechestrat şi agresat fosta iubită

Publicat

arestat

Un bărbat de 32 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, a fost reţinut după ce a sechestrat-o, a agresat-o şi a ameninţat-o pe fosta sa iubită, o tânără de 18 ani, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 28 de ani, din comuna Turburea, despre faptul că bărbatul în cauză ar fi sechestrat o tânără, în vârstă de 18 ani, din comuna Săuleşti, în apartamentul său. De îndată, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au pătruns în locuinţă, eliberând-o pe victimă. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că persoana vătămată este fosta concubină a bărbatului de 32 de ani şi, de comun acord, au convenit ca aceasta să vină şi să-şi ridice lucrurile personale, de la apartamentul acestuia. De asemenea, poliţiştii au mai constatat faptul că cel în cauză ar fi exercitat acte de violenţă împotriva tinerei şi ar fi ameninţat-o”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj.

Bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă domestică şi ameninţare va fi prezentat, miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propuneri corespunzătoare. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Traversarea Tarniței. Peste 100 de înotători la cursa de 6,5 km. Cine a câștigat

Publicat

tarni 4 scaled.jpeg

Peste 100 de înotători au participat, duminică, la traversarea Tarnitei, primul concurs de înot în ape deschise din România, și au parcurs înot lacul de la baraj la coada lacului pe o distanta de 6,5 km.

Evenimentul a fost organizat de clubul clujean Orca alături de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM).

”Au fost 111 înotători înscriși din țară, dar și din străinătate, legitimați de federație și amatori. Temperatura apei a fost de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat găsit decedat într-un apartament din Alba Iulia. Au intervenit pompierii pentru deblocarea ușii

Publicat

update: bărbat găsit decedat într un apartament din alba iulia. au

Un bărbat a fost găsit decedat într-un apartament din Alba Iulia. Au intervenit pompierii, pentru deblocarea ușii.

Din nefericire, a fost...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr de 18 ani din Alba Iulia, cu dosar penal după ce a condus o mașină fără permis. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

tânăr de 18 ani din alba iulia, cu dosar penal

Un tânăr de 18 ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a condus o mașină, fără a avea permis. Polițiștii l-au oprit pe o stradă din municipiu.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mii de copii din România au ambii părinți plecați la muncă în străinătate. Câți minori au ajuns în sistemul de protecție socială

Publicat

mii de copii din românia au ambii părinți plecați la

Mii de copii din România au ambii părinți plecați la muncă în străinătate. Sunt peste 9.000 de astfel de cazuri, potrivit celor mai recente date centralizate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA). A crescut numărul minorilor care au intrat în sistemul de protecție socială.

Citește mai departe