Connect with us

EVENIMENT

Bărbat din Iași, cercetat în arest la domiciliu pentru trafic de influenţă. Pentru ce a primit mită 7.500 de euro

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Iaşi, a fost arestat la domiciliu, fiind cercetat penal după ce ar fi primit mită 7.500 de euro pentru a facilita obţinerea în mod ilegal, de către o altă persoană, a unei locuinţe din fondul public.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Iaşi, inculpatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată – cinci acte materiale.

Bărbat din Iași, cercetat în arest la domiciliu pentru trafic de influenţă. Pentru ce a primit mită 7.500 de euro: Arest la domiciliu

„Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi măsura arestului la preventiv, iar instanţă de judecată dispus faţă de inculpat, la data de 19.05.2022, măsura arestului la domiciliu pentru 29 de zile.

În coordonarea procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, activităţile de urmărire penală vor fi continuate în cauză pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirii întregii activităţi infracţionale”, precizează sursa citată. .

SJA Iaşi subliniază că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dezastru la prima serie de recrutare a MApN: cei mai mulți dintre candidați nu au reușit să treacă de proba fizică

Publicat

dezastru la prima serie de recrutare a mapn: cei mai

Dezastru la prima serie de recrutare a MApN: cei mai mulți dintre candidați nu au reușit să treacă de proba fizică. Statul Major al Apărării a analizat, în lunile februarie, martie și aprilie, desfășurarea primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an, un proces constituit, în principal, din fazele de înscriere și selecție a candidaților (întocmire a dosarelor, evaluări fizice, psihologice și medicale), respectiv de repartiție…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO. Alin Tișe, candidat oficial la șefia Consiliului Județean Cluj. Lista PNL pentru CJ

Publicat

alin tise 11.jpg

Actualul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, își depune, luni dimineață, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al CJ Cluj din partea PNL la Biroul Electoral Județean (BEJ) pentru alegerile locale din 9 iunie. 

Alin Tișe deschide și lista liberalilor pentru Consiliul Județean Cluj.

Alin Tișe, candidat oficial la șefia Consiliului Județean Cluj. Lista PNL pentru CJ

Liderii PNL Cluj au ajuns la Palatul Prefecturii în jurul orei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat: Județul Alba promovat din nou la inițiativa europarlamentarului Victor Negrescu în centrul capitalei europene

Publicat

comunicat: județul alba promovat din nou la inițiativa europarlamentarului victor

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, a continuat seria evenimentelor de promovare a județului Alba printr-un eveniment organizat chiar în centrul capitalei europene, Bruxelles. Artiști, producători locali și oameni de cultură din județul Alba au încântat miile de participanți la evenimentul organizat de comunitatea românească din Belgia cu sprijinul eurodeputatului de Alba. 

„Este deja al zecelea an când sprijin, în calitate de europarlamentar, organizarea în centrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Impact între două autovehicule

Publicat

foto: accident rutier pe autostrada a10 turda sebeș, în zona dumbrava.

ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Un accident rutier s-a produs luni dimineața, pe Autostrada A10 Turda – Sebeș, în zona localității Dumbrava. 

Potrivit CNAIR, circulația rutieră este blocată la km 61+000, pe banda 2, calea 2 (sensul Turda – Sebeș), din cauza unui accident rutier.

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule.

Se circulă pe banda 1.

La fața locului sunt prezente echipaje de Poliție și de la CNAIR –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe