Connect with us

ACTUALITATE

Bărbat din Piatra-Neamț reţinut de poliţişti, după ce şi-a agresat soţia în mod repetat

Publicat

Un bărbat în vârstă de 66 ani, din Piatra-Neamţ, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat, marţi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că şi-a agresat soţia în mod repetat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Robert Costan, a declarat că sesizarea a fost făcută de victimă, iar echipajul de poliţie l-a găsit pe bărbat la domiciliul acesteia.

”Poliţiştii au stabilit că faţă de bărbat a fost emis anterior un ordin de protecţie provizoriu, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul s-a întors la domiciliu la data de 17 mai, chiar după emiterea ordinului de protecţie, iar în data de 20 mai, ar fi agresat-o fizic pe soţia sa”, a declarat Costan.

Poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu. AGERPRES

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

VIDEO. Deputat Băltărețu (USR Cluj): Drumul Apahida – Răscruci, extins la patru benzi. Va avea trei sensuri giratorii

Publicat

drum jucu.jpg

Deputatul USR de Cluj Viorel Băltăreți a anunțat că drumul național DN Apahida – Răscruci se va extinde la patru benzi, cu trei giratorii și a precizat că vestea proastă este că doar cu insistențe se obțin lucruri care sunt firești să se întâmple.

”Într-o localitate ca Jucu, sufocată de trafic, a fost nevoie de insistențe pentru ca proiectul DRDP de modernizare a drumului să includă și giratorii, pentru viraje la stânga spre Cluj.
Colegul nostru, Nicu Borca, consilier local a ridicat problema în Consiliul Local, fără nicio asumare din partea administrației locale.
Pe lângă răspunsul DRDP,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: Mesaj de felicitare pentru modul în care a fost tratată o persoană cu dizabilități fizice, la Alba Iulia

Publicat

casa de cultura a sindicatelor 3.jpg

Un cititor Alba24 a transmis miercuri un mesaj pozitiv, de felicitare pentru modul în care fratele său, persoană cu dizabilități fizice, a fost tratat în Alba Iulia. 

Cititorul spune că a rămas cu o impresie plăcută după ce a interacționat cu personalul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și cu cel al firmei care transportă turiști în perimetrul Cetății Alba Carolina, cu mașinile electrice. 

”Într-o perioadă în care ne inundă știrile negative, alarmiste, în care avem impresia că nimic bun nu se mai întâmplă, că toți se lasă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

AMENDĂ de 6.000 de lei pentru un angajator din Cluj. Un MINOR zilier lucra 8 ore/zi, nu 6, conform legii

Publicat

sediu itm e1591862340770.jpg

În perioada 19 – 23 septembrie 2022  ITM Cluj a desfășurat, în cadrul unei campanii organizate la nivel naţional, acţiuni de verificare a modului  în care beneficiarii respectă prevederile Legii 52/2011, privind exercitarea unor activități  cu caracter ocazional desfășurate de către zilieri. Un angajator a fost amendat cu 6.000 de lei pentru că un minor zilier lucra 8 ore/zi, nu 6 așa cum prevede legea.

„Obiectivele campaniei:

–      Identificarea beneficiarilor care folosesc zilieri si luarea masurilor care se impun pentru nerespectarea de catre acestia a prevederilor Legii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Vineri și sâmbătă, la Alba Iulia: Colocviile Romanului Românesc Contemporan. Participă scriitori și critici literari din țară

Publicat

c14 1 1000x600.jpg

Vineri și sâmbătă, la Alba Iulia se desfășoară Colocviile Romanului Românesc Contemporan, ediția a XV-a. Scriitori și critici literari din toată țara vin să dezbată pe tema Proza de azi: „Memorie și ficțiune în roman”.

Este unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, un proiect cultural de importanță națională al Uniunii Scriitorilor din România.

Locația manifestărilor este Sala Senatului Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Sesiuni…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe