Connect with us

EVENIMENT

Bărbat din Vrancea, suspectat de abuz sexual. Victima, o fetiţă de 14 ani, aflată în plasament

Publicat

abuz pornografie
sursa foto: Arhiva

Un bărbat din localitatea Ciorăşti este suspectat că ar fi abuzat sexual o fetiţă în vârstă de 14 ani, aflată în plasament la un asistent maternal, informează miercuri Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Vrancea.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Paula Enache, a declarat că ancheta a fost demarată la sesizarea asistentului maternal şi urmează ca fetiţa să fie supusă unui examen medico-legal.

Potrivit primelor rezultate ale anchetei, suspectul ar avea 66 de ani şi locuieşte în localitatea Ciorăşti, fiind vecin cu asistentul maternal.

„În cursul dimineţii zilei de 31.07.2019 am fost informaţi de către un asistent maternal profesionist, salariat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, că există suspiciunea săvârşirii unui abuz sexual asupra unei minore în vârstă de 14 ani, pe care o are în îngrijire şi supraveghere, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 66 ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate. Au fost sesizate organele de anchetă, aceştia procedând imediat la preluarea cazului şi audierea suspectului. Din informaţiile pe care le deţinem la acest moment, suspectul şi-a recunoscut fapta şi urmează a fi audiat de către procurori. Minora, însoţită de specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea şi de reprezentanţi ai poliţiei, va fi examinată medico-legal, ulterior urmând a fi audiată de către procurorul de caz, în prezenţa psihologului şi a unui avocat. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea va depune toate diligenţele necesare atât pentru realizarea nevoilor psihoemoţionale ale minorei, inclusiv introducerea acesteia într-un program de psihoterapie”, precizează Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă din țară. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restricții de circulație pe a1 sebeș sibiu și pe alte tronsoane

CNAIR anunță mai multe restricții de circulație, valabile vineri, 21 iunie, pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă din țară. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență și să respecte direcționările de trafic rutier.

Citește mai departe

EVENIMENT

Concediu paternal 2024: cum pot primi zile libere și indemnizație bărbații care-și îngrijesc copiii nou-născuți. Lege promulgată

Publicat

concediu paternal 2024: cum pot primi zile libere și indemnizație

Concediu paternal 2024: Legea prin care sunt stabilite regulile de acordare a concediului paternal a fost promulgată vineri, 21 iunie, de către președintele Klaus Iohannis. Aceasta aprobă OUG 117/2022 ce prevede modificări în legislație.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Înapoi la clubul care l-a lansat. CFR Cluj și-a „înregimentat” un fost jucător

Publicat

adita paun e1718971766973.jpg

CFR Cluj a mai făcut un transfer. Adiță Păun, fost jucător la clubul din Gruia, se întoarce acasă, după doi ani în care a jucat în Israel.

Adrian Păun revine la CFR Cluj după ce în 2022 a fost împrumutat la Hapoel Beer Sheva pentru 200.000 de euro, urmând să fie cumpărat definitiv în vara anului 2023 în schimbul sumei de 500.000 de euro. Clubul din Israel n-a mai activat opțiunea de cumpărare, ca atare, Adiță revine la Cluj-Napoca.

Înapoi la clubul care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce facem cu copiii în vacanță. Grădinițe de vară la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni, Blaj și Ocna Mureș. PROGRAM

Publicat

ce facem cu copiii în vacanță. grădinițe de vară la

Ce facem cu copiii în vacanță este întrebarea pe care și-o pun părinții cu copii mici, care nu pot fi lăsați singuri acasă.

Grădinițe de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe