Connect with us

EVENIMENT

Bărbat găsit împușcat în cap, în propria maşină, pe o stradă circulată din Satu Mare. Ce spun anchetatorii

Publicat

crima politia nu treceti 800x600.jpg

Un bărbat a fost găsit decedat, împuşcat în cap, vineri dimineaţa, în propria maşină. Autoturismul se afla într-o parcare dintr-o zonă circulată a  municipiului Satu Mare. Surse judiciare au declarat că ar fi vorba despre o sinucidere.

Bărbatul, în vârstă de peste 40 de ani, a fost găsit fără semne vitale.

UPDATE ora 11.55: Bărbat găsit împușcat în cap, în propria maşină, pe o stradă circulată din Satu Mare. Precizările IPJ Satu Mare

„La data de 3 martie 2023, în jurul orelor 08.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, în municipiul Satu Mare, o persoană ar fi comis un act suicidal, prin folosirea unei arme tip pistol.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că persoana în cauză, respectiv un bărbat de 40 de ani, din Satu Mare, deținea calitatea de cadru
militar activ în structura Serviciului Județean de Protecție Internă Satu Mare.

Verificările în cauză sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Cluj”, a precizat reprezentantul IPJ Satu Mare.

Știrea inițială

La faţa locului se află mai multe echipaje medicale, precum şi poliţişti care au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Bulevardul Cloşca, o importantă arteră rutieră din Satu Mare, a fost închis circulaţiei.

„Persoana care s-a sinucis nu este ofițer, nu are calitatea de polițist. Este un cadru militar activ din MAI, dar nu aparținea de IPJ Satu Mare”, a declarat pentru Mediafax inspectorul de poliție Mihai Pașolea, din cadrul IPJ Satu Mare.

Potrivit presasm.ro, bărbatul care a decis să își pună capăt zilelor ar fi ofițer la Serviciul de Informații și Protecție Internă și a folosit armamentul din dotare.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Modificări la statutul cadrelor militare. Cum pot deveni soldații și gradații profesioniști, subofițeri MApN. Condiții

Publicat

modificări la statutul cadrelor militare. cum pot deveni soldații și

Ministerul Apărării Naționale propune formarea subofițerilor din rândul soldaților și gradaților profesioniști care au absolvit liceul, cu diplomă de bacalaureat. Este o modalitate de a reduce criza de personal din cadrul Armatei.

Proiectul a intrat la aprobare în ședința Guvernului din 28 martie.

MApN evidențiază ”necesitatea organizării imediate a cursurilor de formare a subofițerilor, luptători și specialiști militari, din rândul soldaților și gradaților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat LOVIT de mașină pe strada Primăverii din Cluj-Napoca. Acesta primește ÎNGRIJIRI medicale de la SMURD

Publicat

isu.jpg

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost lovit de o mașină, joi, pe str. Primăverii din Cluj-Napoca. Acesta este conștient și a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Primăverii. Echipajul SMURD acorda îngrijiri medicale unui pieton, conștient și cooperant.

Bărbat LOVIT de mașină pe strada Primăverii din Cluj-Napoca. Acesta…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricţii de circulaţie în Ungaria pentru autovehiculele de mare tonaj, în perioada Sărbătorilor Pascale Catolice

Publicat

restricţii de circulaţie în ungaria pentru autovehiculele de mare tonaj,

Restricţii de circulaţie în Ungaria, pentru autovehiculele de mare tonaj (peste 7,5 tone) în perioada Sărbătorilor Pascale Catolice (28 martie – 1 aprilie), au transmis reprezentanții CNAIR.

CNAIR informează participanții la trafic care derulează operațiuni de transport rutier internațional de marfă prin punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, că în perioada: 28 martie (joi), ora 22:00 – 29 martie (vineri), ora 22:00 și 30 martie (sâmbătă), ora 22 – 01 aprilie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Hidroelectrica va repartiza tot profitul către acționari. Statul va lua cea mai mare parte din bani

Publicat

hidroelectrica va repartiza tot profitul către acționari. statul va lua

Hidroelectrica va repartiza tot profitul către acționari. Compania națională a transis că 100% din profitul net de 6,3 miliarde de lei realizat anul trecut, va fi distribuit.

Amintim că statul român este acționar majoritar al companiei, cu 80% din acțiuni, în timp ce restul de 20% din acțiuni sunt tranzacționate pe bursă.

Astfel, statul român va încasa peste 5 miliarde lei de la companie, scrie Economedia.

Valoarea totală a dividendului brut propus este de 6.292.900.952 RON,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe