Connect with us

EVENIMENT

Bărbat infectat cu SARS CoV care a refuzat să se interneze, găsit mort în casă, în Galați

Publicat

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Republica Moldova, care s-a infectat cu virusul SARS CoV-2, a fost găsit mort în casă. El a refuzat să se interneze în spital deși testul PCR a arătat că avea COVID 19.

Bărbatul locuia în orașul Galați, într-un apartament închiriat. Săptămâna trecută, el și soția sa s-au simțit rău și au aflat că s-au infectat cu virusul SARS CoV 2. Ea acceptat să se interneze în spital, el a refuzat, a dezvăluit medicul Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului de Ambulanță din Galați, scrie MEDIAFAX.

„Bărbatul de 49 de ani avea cetățenie moldovenească. Împreună cu soția lui stătea la Galați, în chirie. Pe 18 aprilie, el și soția au fost testați. La testul rapid ea a avut rezultat pozitiv, el negativ. Totuși, el avea simptome, de aceea i s-a făcut test PCR. Rezultatul a venit a doua zi, era pozitiv. Ea a mers la spital unde a fost internată, el a refuzat internarea, a stat acasă”, a explicat Mihai Polinschi.

Ulterior, bărbatul nu a mai fost văzut, iar vecinii au sunat la 112. Cadavrul a fost descoperit în dormitorul apartamentului închiriat.

„Administratorul a mers la el la ușă duminică, se vedea că se simte rău. Luni l-a căutat din nou și pentru că nu a răspuns a sunat la 112. Ușa a fost spartă, bărbatul a fost găsit decedat în casă. Cauza morții va fi stabilită în urma autopsiei, el era pozitiv. Noi le recomandăm oamenilor să meargă la spital. Chiar dacă nu sunt internați, îi vede un medic. Nimeni nu trebuie să întârzie, unii nu au simptome și situația poate fi gravă”, a precizat medicul gălățean.

Cauza morții va fi stabilită în urma autopsiei.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Câți urși sunt în România. Ministru: Populația este de două ori și jumătate mai mare decât ar permite mediul natural al țării

Publicat

câți urși sunt în românia. ministru: populația este de două

Câți urși sunt în România: Există aproximativ 13.000 de urși bruni în România, potrivit unui studiu genetic. Ministerul Mediului vrea simplificarea procedurilor pentru împușcarea urșilor periculoși. Ministrul Mediului spune că populația de urși bruni din România este cel puțin de două ori și jumătate mai mare decât ar permite mediul natural al țării.

Până la 13.000 de urși bruni trăiesc în România, potrivit rezultatelor preliminare ale unui studiu genetic realizat de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Când leul așteaptă alegerile, aurul atinge un nou MAXIM

Publicat

aur lingouri pixabay e1681306504193.jpg

La începutul lui aprilie, gramul de aur a crescut la 463,3913 lei. Recordul nu a rezistat decât până miercurea aceasta când prețul a urcat la un nou maxim de 465,3330 lei.

Creșterea s-a datorat aprecierii metalului galben la noul record de 3.317,80 dolari/uncie, efect al politicii izolaționiste a Casei Albe, care include și deprecierea dolarului, care și-a pierdut rolul de „refugiu” sigur, și a lipsei de încredere în instituțiile și activele americane din partea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Spectacol caritabil pentru artistul clujean Nelu Nicoară – Englezu. Are nevoie de bani pentru tratament medical

Publicat

englezu.jpg

Cu un diagnostic – în sfârșit, stabilit, de medici de renume din Ungaria și Germania – după luni de deznădejde, cunoscutul și îndrăgitul artist clujean Nelu Nicoară – Englezu urmează un tratament corespunzător.

Dar a apărut o singură problemă, și anume că Casa de Asigurări de Sănătate nu-i decontează cheltuielile pentru injecțiile respective, iar costul acestora depășește posibilitățile lui financiare, din prezent.

”Așa că rolul nostru, al…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Suntem sinteza GUSTURILOR din trei mari imperii! GASTRONOMIA ne definește la fel de mult ca arta și cultura

Publicat

gastronomie deltaica e1744809378573.jpg

Fetească ori Băbească (“E curată, românească”), horincă (“de familie, de tradiție”), zacuscă (“cu hribi, cu vinete sau cu fasole, de ce nu?”) sau mâncărică de praz și întregul inventar aproape nesfârșit de ciorbe, plus nenumărate alte bucate “istorice” sau „modernizate cu cap”, sunt la baza reconstrucției “brandului de țară” al țării noastre, susțin inițiatorii legii (79/2019) care proclamă prima duminică din octombrie, în fiecare an, drept…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe