Connect with us

EVENIMENT

Bărbat înjunghiat cu un cuțit, în apropierea unui bloc din Pitești

Publicat

percheziții în județul sălaj: trei tineri, cercetați că au furat
Arhivă foto

Un bărbat a ajuns la spital, marți la amiază după ce a fost atacat cu un cuțit pe stradă, de o persoană necunoscută. Incidentul s-a produs în Pitești.

Potrivit IPJ Argeș, în urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la o persoană care ar fi fost înjunghiată pe raza municipiului Pitești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 25 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un tânăr de 34 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi tăiat cu un cuțit, în timp ce se afla în apropierea unui bloc de locuințe din Pitești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, stabilind că cele sesizate se confirmă. Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri, în urma investigațiilor stabilindu-se că a suferit leziuni prin tăiere, fără ca acestea să îi pună viața în pericol.

La acest moment se desfășoară verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Elevii care au obținut premii individuale la concursurile internaționale pot echivala probele examenului de Bacalaureat

Publicat

elevii care au obținut premii individuale la concursurile internaționale pot

Elevii care în timpul liceului au obţinut premii individuale la concursurile sau olimpiadele şcolare internaţionale recunoscute de Ministerul Educaţiei pot echivala probele scrise ale examenului de bacalaureat la disciplinele la care au obţinut distincţia. 

Declarația a fost făcută luni de ministrul Educaţiei, Ligia Deca, pe contul ei de Facebook.

Elevii care, în una din clasele a IX-a şi a XII-a, au obţinut premii individuale la concursuri/olimpiade şcolare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Săptămâna Patimilor: Marțea Mare – Pilda celor zece fecioare. Semnificații pentru credincioși, tradiții și obiceiuri

Publicat

săptămâna patimilor: marțea mare – pilda celor zece fecioare. semnificații

Săptămâna Patimilor: În Marțea Mare, la slujba de seară în biserici se face pomenirea celor zece fecioare. Seria Deniilor continuă cu amintirea evenimentelor ce au avut loc în Săptămâna Mare, până la Punerea în Mormânt a Mântuitorului. 

Pilda din Marțea Mare aduce în atenție zece fecioare. Cinci dintre ele sunt „înțelepte” și cinci „neînțelepte”. Acestea se pregătesc pentru nuntă. În Noul Testament, întâlnirea cu Hristos este asemănată unei nunți….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

La ce să fim atenți când cumpărăm carnea de mici? Sfaturi de la Protecția Consumatorilor de 1 Mai

Publicat

gratar.jpg

„Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea!”. Protecția Consumatorilor vine cu o serie de sfaturi, în pragul sărbătorii de 1 Mai, scrie Agerpres.

Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea şi care nu au înscrisă pe etichetă data limită de consum. Sfatul vine de la directorul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, în pragul zilei 1 Mai,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sărbătoarea Libertății de la Blaj, 13-19 mai 2024. Spectacol folcloric, concerte Smiley și Carla`s Dreams, expoziții. PROGRAM

Publicat

sărbătoarea libertății de la blaj, 13 19 mai 2024. spectacol folcloric,

Sărbătoarea Libertății de la Blaj se desfășoară în acest an sub semnul bicentenarului nașterii eroului Avram Iancu. Evenimentele vor avea loc în perioada 13-19 mai 2024.

Organizatorii au pregătit spectacol folcloric extraordinar, concerte Smiley și Carla`s Dreams, expoziții cu imagini etnografice de colecție, proiecția filmului ”Avram Iancu”.

Județul Alba scrie istorie prin lansarea și promovarea proiectului Alba Etnografica – unicul județ din România cu cel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe