Connect with us

EVENIMENT

Bărbat întins pe carosabil, accidentat mortal de o maşină în Galați

Publicat

accident

Un tânăr din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal, după ce a accidentat mortal un bărbat întins pe caldarâm, se arată într-o informare transmisă, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier mortal pe raza comunei Nicoreşti

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr, de 22 ani, din Nicoreşti, a accidentat mortal un bărbat, de 34 ani, din aceeaşi localitate, care se afla întins pe carosabil.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările concrete în care s-a produs evenimentul rutier. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Furtul de energie în România, egal cu CONSUMUL ANUAL al unui oraș mediu. Câte cazuri au fost descoperite în 2023

Publicat

furtul de energie în românia, egal cu consumul anual al

Furtul de energie în România a fost egal în 2023 cu consumul anual al unui oraș de 35.000 de locuitori. 

Inspecția energetică, structură specializată din cadrul Delgaz Grid, a identificat anul trecut un număr de 1.509 de cazuri de consum fraudulos, cu aproape 40% mai multe față de anul 2022.

Peste 900 dintre acestea s-au înegistrat la gaze naturale, iar 603 la energie electrică.

Pentru identificarea persoanelor vinovate și recuperarea prejudiciului, au fost întocmite și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Una dintre cele mai mari ferme de reproducţie porci din Europa se construieşte la Semlac – Arad

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

În Semlac se construiește una dintre cele mai mari ferme de reproducție suine din Europa, având o capacitate de 5.000 de capete și o investiție de 20 de milioane de euro.

Această investiție privată, cea mai mare din ultimii 30 de ani în zonă, se așteaptă să conducă la o creștere de 25% a veniturilor anuale din taxe și impozite pentru comuna respectivă.

Primarul comunei Semlac, Letiţia Stoian, a declarat joi, pentru AGERPRES, că patru hale din şase au fost deja ridicate în ultimele două luni, iar complexul zootehnic va fi deschis la finalul lunii august.

Conform sursei citate, investiţia se derulează pe un teren privat de 14 hectare, din care 23.000 de metri pătraţi reprezintă construcţiile.

Vor fi create 30 de locuri de muncă în primă etapă, însă complexul zootehnic ar urma să fie extins în următorii ani.

„Este o investiţie 100% românească, a unei companii din Timiş.

Va fi cea mai mare fermă de reproducţie suine din Europa şi cu cele mai noi tehnologii existente la ora actuală, conform discuţiilor pe care le-am avut cu investitorii.

În primă fază vor fi şase hale, însă complexul va fi extins.

Se va produce material genetic propriu, iar produsul final vor fi purceii de până la 25 de kilograme, care vor merge apoi în alte ferme de creştere ale partenerilor”, a declarat primarul.

Investitorii vor realiza şi lucrări de infrastructură în zonă

Letiţia Stoian a spus că investitorii vor realiza şi lucrări de infrastructură în zonă, cum ar fi drumuri şi o reţea de canalizare proprie.

„Este important de adăugat că dejecţiile vor fi folosite ca îngrăşământ agricol, ceea ce va fi de mare ajutor pentru fermierii din zona noastră”, a spus primarul.

Veniturile la bugetul local vor creşte cu 25% în urma taxelor şi impozitelor care vor fi plătite anuale de complexul zootehnic, calculate la aproximativ 500.000 de lei.

Conform administraţiei locale, aceasta este cea mai mare investiţie privată în comună din ultimele trei decenii. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 1500 de muncitori străini au ajuns în 2023 în Alba: Din ce țări sunt cei mai mulți. Câți locuiau fără acte legale

Publicat

peste 1500 de muncitori străini au ajuns în 2023 în

Peste 1500 de muncitori străini au ajuns în Alba, în anul 2023. Este vorba despre muncitori veniți din țări precum Nepal, Sri Lanka sau Bangladesh.

Invstițiile și lucrările din județ i-au forțat pe angajatori să apeleze la forță de muncă străină.

Potrivit reprezentaților Serviciului de Imigrări Alba, numărul muncitorilor străini care ajung în România, și cel puțin în Alba crește cu aproape 20 la sută anual.

Per total, la nivelul județului Alba, în anul 2023, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ATENȚIE. Lidl scoate de la vânzare biscuiți din aluat fraged cu corpuri metalice

Publicat

lidl.jpg

Firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. informează despre retragerea de pe piață a unor stocuri din produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g”, vândut în magazinele Lidl, anunță ANSVSA.

Oostherhout, firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. retrage în prezent de pe piață produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12%…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe