Connect with us

EVENIMENT

Bărbat lovit MORTAL de o mașină pe DJ 251, în Galați

Publicat

general noaptea
Arhivă foto

Un bărbat și-a pierdut, luni seară într-un accident rutier, produs pe DJ 251, în județul Galați. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentul și a fost prins în scurt timp de polițiști, fiind reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Galați, la data de 29 noiembrie 2021, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca, în timp ce efectuau activitatea de patrulare pe DJ 251, s-au sesizat din oficiu cu privire la existența unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane și părăsirea locului accidentului de către conducătorul auto vinovat.

Evenimentul rutier s-a produs în următoarele împrejurări:

În jurul orei 20:45, un bărbat în vârstă de 51 ani, din comuna Matca, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251 dinspre localitatea Valea Mărului spre Matca, la ieșirea din prima localitate, a oprit autoturismul în afara părții carosabile, pornind avariile, cu intenția de a remedia o defecțiune la roata stângă spate.

Acesta a coborât din autoturism și a deschis portiera stângă spate, moment în care a fost acidentat mortal de către un alt autoturism ce venea din aceeași direcție de deplasare. Persoana care a provocat acest accident auto nu a oprit și a fugit de la fața locului.

Mai multe echipaje de poliție au fost trimise în zonă, iar în aproximativ două ore s-a reușit identificarea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat de 55 ani, din comuna Matca, județul Galați. Acesta a fost depistat la adresa de domiciliu, adresă unde se afla și autoturismul implicat în evenimentul rutier.

În urma testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a stabilit de asemenea că bărbatul de 55 ani, avea permisul reținut ca urmare a săvârșirii altor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În această cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de Ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și Părăsirea locului accidentului.

În urma probatoriului administrat, față de conducătorul auto s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat la Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Programul IMM Plus 2024. Când vor avea acces firmele la creditele cu garanții de stat. Cum se acordă sprijinul financiar

Publicat

programul imm plus 2024. când vor avea acces firmele la

Programul IMM Plus 2024, anterior IMM Invest Plus, este relansat de Guvern. Acesta cuprinde mai multe subprograme prin care firmele pot accesa credite cu garanții de stat. Ministerul Finanțelor a anunțat recent că a fost făcut ultimul pas pentru operaționalizarea programului.

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a anunțat că invită băncile să se înscrie în program. Comisia Europeană a aprobat în 9 aprilie schema de ajutor de stat în valoare de 2,5…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Ce drepturi au prestatorii

Publicat

noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Potrivit Ministerului Muncii, prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații. 

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://tichete.anofm.ro/.

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

Publicat

accident 3 e1713942304371.jpg

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe str. Memorandumului colț cu str. Samuil Micu. O minoră a fost acroșată de o dubă a MAI.

„Din primele cercetări se pare că o autospecială aparținând MAI ar fi acroșat un pieton aflat în traversarea străzii Samuil Micu intersecție cu Memorandumului”, a transmis Poliția Locală.

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

La fața locului s-a deplasat o ambulanță
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. CONDIȚII

Publicat

majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. Munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare se va compensa printr-o majorare salarială de 70% din salariul de funcție, în acest an, potrivit unui ordin de ministru publicat recent în Monitorul Oficial.

Potrivit legii, este vorba despre munca suplimentară care nu se poate compensa prin ore libere plătite în următoarele 60 de zile după prestarea muncii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe