Connect with us

EVENIMENT

Bărbat prins de jandarmii din Prahova când fura peste 650 litri de GPL

Publicat

misiunile jandarmilor din sibiu, în ultima săptămână. au fost aplicate
fotografie cu caracter ilustrativ

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Prahova au surprins în flagrant un individ în timp ce fura peste 650 de litri de gaz petrolier lichefiat (GPL), conform unui comunicat emis marți.

„În data de 18.12.2023, în jurul orelor 19,00, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova a surprins în flagrant, pe strada Pompelor din municipiul Ploieşti, un bărbat care transfera GPL (gaz petrolier lichefiat) dintr-o autocisternă într-un alt autotren cu ajutorul unui furtun.

Ceasul electronic montat pe vanele autocisternei a indicat că, până la sosirea jandarmilor, bărbatul reuşise să transfere cantitatea de 657 de litri GPL”, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES de IJJ.

Au fost întocmite acte de sesizare şi înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Test de sinceritate. Sabin Sărmaș: Problemele trebuie culese de la firul ierbii, din fiecare cartier

Publicat

sabinsa 1000x600.jpg

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, ”clujeanul invizibil”, a vorbit la podcastul Test de sinceritate de pe Cluj24 realizat de jurnalistul Vasile Măgrădean despre campania electorală, despre întâlnirile cu cetățenii și proiectele pe care le propune acestora.

Sărmaș susține că problemele trebuie culese de la oameni din cartiere, de la firul ierbii, acesta spunând că foarte multe idei de proiecte au venit de la clujenii cu care a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Performanță istorică: România a câştigat titlul de campioană europeană de junioare pe echipe la gimnastică ritmică

Publicat

performanță istorică: românia a câştigat titlul de campioană europeană de

România a câştigat titlul de campioană europeană de junioare pe echipe la gimnastică ritmică, miercuri, la Budapesta, o performanţă istorică pentru ţara noastră.

Citește mai departe

EVENIMENT

(P) Comunicat Daniel Breaz: De ce susțin realegerea primarului Gabriel Pleșa

Publicat

(p) comunicat daniel breaz: de ce susțin realegerea primarului gabriel

Comunicat Daniel Breaz – Continuitate și viziune: De ce susțin realegerea primarului Gabriel Pleșa – o voce puternică pentru Alba Iulia. 

Ca...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Culinăria de Primăvară. Un omagiu adus de Da Pino tradițiilor gastronomice și muzicale românești

Publicat

culinaria da pino 2 1000x600.jpg

Culinăria de Primăvară are loc sâmbătă, 25 mai, la Da Pino. Culinăria promovează valorile și cultura gastronomică autohtone și se desfășoară în fiecare an, primăvara și iarna.

De-a lungul anilor, Da Pino a invitat bucătari renumiți și artizani precum Mircea Groza, Ioan Bebeșelea, Cezar Ioan, Nicolai Tand, care au propus sau au reinterpretat diverse meniuri traditionale românești, iar pe scena din Grădina Da Pino au performat artiștii Mihai Bogdan Simion,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe