Connect with us

EVENIMENT

Bărbat reţinut de poliţişti după ce ar fi agresat sexual un copil în toaleta unui mall din Botoșani

Publicat

arhiva foto

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani fiind acuzat că luni seară ar fi agresat sexual un copil de 14 ani într-o toaletă din incinta singurului complex comercial de tip mall din municipiul reşedinţă de judeţ, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, presupusa faptă a fost sesizată de agenţii de pază ai mall-ului, care, la rândul lor, au fost sesizaţi de una dintre femeile de serviciu.

„Avem o sesizare cu privire la faptul că un minor ar fi fost agresat sexual de un bătrân în mall. Ne-au sesizat agenţii de pază. O femeie de serviciu i-a văzut pe cei doi când au ieşit dintr-o baie a mall-ului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu minor”, a afirmat Nenişcu.

Oficialul IPJ a mai menţionat că bărbatul, care are vârsta de 65 de ani, a fost identificat de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. FOTO. DJ Tișe a mixat la inaugurarea Turda Arena

Publicat

dj tise turda arena 2.jpg

DJ Tișe a fost din nou „în acțiune” în acest weekend. Președintele Consiliului Județean Cluj a mixat pe scenă la Turda, la inaugurarea Salii Polivalente.

Mulțime de oameni și distracție la inaugurarea Turda Arena. Noua sală de sport și evenimente a fost deschisă practic, vineri, dar concerte, activități sportive și alte evenimente au loc până duminică, inclusiv.

DJ Tișe a mixat la inaugurarea Turda Arena

La inaugurarea sălii de sport au concertat

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sofronie de la Cioara: Povestea sfântului din județul Alba. Luptător în numele ortodoxiei din Transilvania

Publicat

sofronie de la cioara: povestea sfântului din județul alba. luptător

Sofronie de la Cioara s-a născut în prima jumătate a secolului al XVIII-lea în satul Cioara, care în prezent face parte din localitatea Săliștea, județul Alba.

Numele său de familie a fost Popa sau Popovici. După moartea soției sale, Sofronie s-a călugărit la Mănăstirea Curtea de Argeș din Țara Românească.

Mai târziu, s-a reîntors la Cioara, unde a construit un mic schit din lemn în pădurea din apropierea satului și a adunat câțiva ucenici. El și-a dedicat viața…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj – FCSB. Clujenii sunt obligați să obțină VICTORIA pentru a rămâne în lupta pentru titlu

Publicat

cfr fcsb.jpg

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00 pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca unde vor disputa partida din etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii, iar clujenii sunt obligați să câștige pentru a rămâne în lupta la titlu. 
După eliminarea din Cupa României și plecarea lui Adrian Mutu de pe banca clujenilor, pentru aceștia a venit meciul din play-off împotriva echipei Rapid București în deplasare, meci care a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alba: 45% dintre gospodăriile neelectrificate au fost PĂRĂSITE în ultimii 7 ani, iar 3 sferturi dintre locatari au murit. Analiză

Publicat

alba: 45% dintre gospodăriile neelectrificate au fost pĂrĂsite în ultimii

Alba: 45% dintre gospodăriile neelectrificate au fost PĂRĂSITE în ultimul 7 ani. 

Aproape o jumătate dintre imobilele fără energie electrică din județul Alba au fost abandonate, părăsite sau distruse în ultimii 7 ani. Este vorba despre un procent de 45% dintre acestea. 

Datele vin de la o analiză a Asociației Energie Inteligentă, prezentată în cadrul unui eveniment organizat vineri la București, împreună Ministerul Energiei.

Analiza mai scoate în evidență și alte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe