Connect with us

EVENIMENT

Urmărit internațional pentru trafic de persoane și proxenetism, depistat de polițiști într-o localitate din Bihor

Publicat

perchezitii

Un bărbat  urmărit internaţional, căutat de autorităţile din Franţa pentru trafic de persoane şi proxenetism, a fost depistat de poliţiştii din Bihor.

”Poliţiştii Postului de Poliţie Oşorhei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, urmărit internaţional. Autorităţile din Franţa au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de proxenetism şi trafic de persoane, pe teritoriul acestui stat”, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul SIRENE – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe bărbat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei bihorene, iar joi va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autorităţile franceze, arată sursa citată.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mohammad Murad este candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Constanța

Publicat

murad candidat aur consiliul judetean constanta.jpeg

Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat astăzi candidații pentru alegerile locale din Constnța. Dacă la primăria municipiului Constanța AUR l-a anunțat deja pe Ovidiu Cupșa, pentru președinția Consiliului Județean, Alianța pentru Unirea Românilor îl susține pe omul de afaceri Mohammad Murad.

„Toată România a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pellea, cu nea Mărin miliardar. Din păcate, în ultimii 30 de ani am trăit în beznă,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Ultimele zile în care poți descoperi „Dinos and Sea Monsters”, expoziția din parcul Iulius Mall Cluj

Publicat

01 1 e1711368976104.jpg

Expoziția din parcul Iulius Mall Cluj, care reunește 35 de exponate animatronice, mai poate fi vizitată până duminică, 31 martie 2024, astfel că încă ai ocazia să te bucuri de o parte dintre misterele erei mezozoice. „Călătoria” fascinantă printre Sea Monsters, cum ar fi Mosasaur, Megalodon, Mososaurus, te va transpune în vremuri de mult uitate și vei avea parte de o experiență pe cât de amuzantă, pe atât de interactivă.

Pasionații de dinozauri,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Amenzi majorate și de 7 ori pentru șoferii fără RCA la mașină. Cât se poate deconta direct pentru reparații în regie proprie

Publicat

amenzi majorate și de 7 ori pentru șoferii fără rca

Amenzile pentru șoferii care nu au RCA la mașină vor fi majorate. Noile sume sunt chiar de 7 ori mai mari. Prevederile sunt într-un proiect adoptat luni de Senat.

De asemenea, despăgubirile vor putea fi achitate pentru reparaţia vehiculului avariat, la solicitarea persoanei prejudiciate, prin decontare directă. Condiţia este ca valoarea totală să nu depăşească echivalentul în lei a 400 de euro.

Proiectul a fost adoptat de Senat, ca primă cameră sesizată. Votul final va fi la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mircea Abrudean: Modernizarea şi consolidarea administraţiei publice, prioritate strategică a Guvernului

Publicat

mircea abrudean sgr.jpg

Modernizarea şi consolidarea administraţiei publice, reprezintă o prioritate strategică a Guvernului, mai ales în această perioadă în care se discută de PNRR, fonduri europene şi aderarea la OCDE, potrivit secretarului general al Guvernului, Mircea Abrudean.

Declarația a fost făcută, luni, la Palatul Victoria, la ceremonia de acordare a diplomelor pentru absolvenţii Programelor de formare specializată pentru numirea într-o funcţie de demnitate publică de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe