Connect with us

EVENIMENT

Bărbat urmărit pentru furt, reţinut în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni- Iași

Publicat

iasi
sursa foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat autorităţilor un bărbat pe numele căruia autorităţile din România au emis un mandat de arestare pentru infracţiuni de furt.

„În data de 2 decembrie, în jurul orei 14.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi. La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că pe numele bărbatului era emisă, din data de 23 noiembrie, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emis de Judecătoria Mangalia, pentru săvârşirea infracţiunii de furt”, se menţionează într-un comunicat de presă al ITPF Iaşi.

Conform documentului, bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Iaşi, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Avocatul Răzvan Gâlea este noul decan al Baroului Alba. Acesta a fost ales sâmbătă, la Alba Iulia

Publicat

avocatul răzvan gâlea este noul decan al baroului alba. acesta

Avocatul Răzvan Gâlea este noul decan al Baroului Alba. Acesta a fost ales sâmbătă, 16 martie, în cadrul Adunării Generale ordinare a membrilor Baroului Alba, desfășurată la Alba Iulia. 

Pentru funcția de decan al Baroului Alba s-au înscris trei candidați. Este vorba despre Răzvan Gâlea, Constantin Cojan și Mircea Crișan.

În turul doi al alegerilor au trecut Răzvan Gâlea și Constantin Cojan. Potrivit unor surse Alba24, în urma centralizării voturilor, Răzvan Gâlea a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. USAMV Cluj-Napoca, decorată de Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei României. Care este decorația

Publicat

decor 1 e1710591086124.jpg

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a fost decorată de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, decorația regală ”Nihil Sine Deo”.

Președintele Senatului USAMV Cluj-Napoca, Dan Vodnar, a precizat că ceremonia a avut loc în holul de onoare al Castelului Peleș.

”Decorația și brevetul regal au fost înmânate de către Majestatea Sa Margareta, în prezența Altețelor Lor Regale Principele Consort Radu și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an. Cum pot fi cumpărate

Publicat

românii pot investi în titluri de stat tezaur. dobânzi neimpozabile

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur, cu maturităţi de 1 şi 3 ani şi dobânzi anuale neimpozabile de 6,10%, respectiv 6,85%, a anunţat Ministerul Finanţelor (MF).

Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu şi sunt în forma dematerializată.

De la începutul acestui an, prin cele 3 emisiuni precedente, investitorii au cumpărat titluri de stat Tezaur de peste 3,2 miliarde lei.

Românii pot investi în titluri de stat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Traficant de droguri, arestat la Cluj. Avea în locuință canabis, ketamină și ciuperci halucinogene

Publicat

droguri 4.jpeg

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că bărbatul, traficant de droguri, ar fi deținut și depozitat în locuința sa, în scopul comercializării, diferite cantități de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe