Connect with us

EVENIMENT

Bateriile și acumulatorii vechi nu se mai pot arunca la gunoi: Reguli noi pentru reciclare, valabile din 18 februarie în UE

Publicat

bateriile și acumulatorii vechi nu se mai pot arunca la

Bateriile și acumulatorii vechi nu se mai pot arunca la gunoi. Bateriile și acumulatorii vechi  folosiți pentru uz caznic și pentru autovehicule nu vor mai putea fi aruncați în coșurile de gunoi. Începând cu 18 februarie 2024, Uniunea Europeană va implementa un nou regulament care aduce schimbări semnificative în ceea ce privește utilizarea și reciclarea bateriilor. Reguli

Această mișcare, adoptată de Parlamentul European, vizează nu doar bateriile din dispozitivele mobile și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Test de sinceritate. Alexandru Cordoș (PSD): Propunem construirea a noi parcuri industriale

Publicat

sandu c 1000x600.jpeg

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, Alexandru Cordoș, a afirmat la podcastul Test de sinceritate de pe Cluj24 realizat de jurnalistul Vasile Măgrădean că propune construirea a noi parcuri industriale în județ, inclusiv în zona Huedin.

Alexandru Cordoș a constatat că PSD trebuie să fie mai aproape de oameni, așa cum i-au sugerat unii alegători în cadrul întâlnirilor electorale.

CMF: 21240002

 

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ioan Popa a câștigat competiția ”Cel mai puternic pompier” din Alba în 2024. Rezultatele concursului de la Alba Iulia

Publicat

video: ioan popa a câștigat competiția ”cel mai puternic pompier”

Plutonierul major Ioan Popa de la ISU Alba a fost desemnat câștigător al competiției „Cel mai puternic pompier” din Alba. A înregistrat cel mai bun timp la probele individuale. Concursul s-a desfășurat vineri la Alba Iulia, în șanțurile Cetății. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Pasagerul cu numărul 1 milion pe 2024 a aterizat pe Aeroportul Cluj. Este vorba de un medic din Târgu Mureș

Publicat

pasagerul 1 milion 4 1000x600.jpeg

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a sărbătorit vineri sosirea pasagerului cu numărul 1 milion în anul 2024 pentru a 13-a oară în istoria sa.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, Consiliul Judetean Cluj și compania aeriană HiSky au sărbătorit astăzi, pentru a 13-a oară în istoria aeroportului pasagerul cu numărul 1.000.000 înregistrat în anul 2024.

Pasagerul cu numărul 1 milion de anul acesta este un medic din Târgu Mureș, Laura Avram, care a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare meteo Cod Galben de furtună în Alba și alte județe din țară până la ora 21.00. Ploi, vânt puternic, grindină

Publicat

furtuna alba 1000x600.jpg

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționare Cod Galben de furtuni valabilă vineri, 24 mai, în Alba și alte zone din țară.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe