Connect with us

EVENIMENT

Bazinul de înot din Alba Iulia se închide pentru o săptămână. Vezi când se sistează activitatea cu publicul și când se redeschide

Publicat

bazinul de înot din alba iulia se închide pentru o

Pentru o săptămână, bazinul de înot din Alba Iulia va fi închis publicului. Este vorba despre o serie de reparații care vor avea loc la în prima parte a lunii august. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sistemul de termoficare din Cluj-Napoca, modernizat printr-un proiect de 25 mil. €. Mai puține emisii de gaze cu efect de seră

Publicat

modernizare sistem termoficare.jpg

Primăria Cluj-Napoca a depus, miercuri, spre finanțare, un proiect în valoare de 25 de milioane de euro pentru modernizarea sistemului de termoficare.

Primarul Emil Boc a anunțat, miercuri, 31 iulie, că a fost depus spre finanțare un proiect în valoare de 25 de milioane de euro pentru modernizarea sistemului de termoficare din municipiul Cluj-Napoca.

Centrală termică, retehnologizată, astfel încât să poată funcționa pe hidrogen

Retehnologizarea Centralei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reguli noi pentru racordarea locurilor de producere a energiei electrice la rețelele de interes public. Precizările ANRE

Publicat

reguli noi pentru racordarea locurilor de producere a energiei electrice

Reguli noi pentru racordarea locurilor de producere a energiei electrice la rețelele de interes public. Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anunțat aprobarea unor noi reguli privind racordarea pe bază de licitație a locurilor de producere a energiei electrice la rețelele de interes public.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. O mașină a luat foc între Viișoara și Urca. Incendiul, cauzat de o defecțiune la motor

Publicat

incendiu masina.jpeg

O mașină a ars complet, pe un drum dintre localitățile Viișoara și Urca. Incendiul a izbucnit din cauza unei defecțiuni la motor.

Pompierii din Turda au intervenit, miercuri după-amiază, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o mașină, între localitățile Viișoara și Urca.

Mașină în flăcări, între localitățile Viișoara și Urca

La fața locului s-a deplasat un echipaj, găsind autoturismul cuprins de flăcări. Nu au existat persoane care să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Turiștii români pot călători în Thailanda fără să aibă nevoie de viză. LISTA țărilor pentru care nu este necesară viza de intrare

Publicat

turiștii români pot călători în thailanda fără să aibă nevoie

Turiștii români pot călători în Thailanda fără să aibă nevoie de viză. Cetățenii români pot călători în Regatul Thailandei fără să aibă nevoie de viză, cu condiția unei șederi de până la 60 de zile, a anunțat recent Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Citește mai departe