Connect with us

ACTUALITATE

Bezos pleacă de la conducerea Amazon. Ce va face în continuare?

Publicat

Jeff Bezos pleacă la începutul săptămânii viitoare de la conducerea Amazon. Ce va face în continuare?, se întreabă Reuters.

Dwayne „The Rock” Johnson spune că este timpul să scoată tequila. În picioare pe malul mării, luptătorul și vedeta de film și-a pus brațul în jurul lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com, conform unei fotografii de pe contul de Instagram a lui Bezos. Bărbații tocmai anunțaseră o înțelegere legată de un film pentru Amazon Studios.

Bezos, în vârstă de 57 de ani, renunță luni la funcția de CEO Amazon. El va rămâne președinte executiv și cel mai mare acționar al companiei, dar contul său de Instagram arată că are multe alte interese.

Este un fan science-fiction și plănuiește o plimbare în spațiu împreună cu fratele său, Mark, în această lună, arată o postaare recentă. Într-o altă postare, Bezos se află la volanul unui pickup electric construit de Rivian, o companie pe care Amazon a finanțat-o, traversând deșertul pentru a vedea o rachetă aterizând.

Bezos a vărsat miliarde de dolari în compania sa Blue Origin pentru a promova turismul în spațiu. Primul zbor cu echipaj al companiei urmează să aibă loc pe 20 iulie, la mai puțin de două săptămâni după Virgin Galactic, a lui Richard Branson.

Bezos îl va lăsa pe fostul șef al Amazon Cloud Computing Andy Jassy la conducerea companiei, care este mai mare și mai valoroasă ca oricând.

Bezos a declarat într-o scrisoare din aprilie către investitori că se va concentra pe noi inițiative în calitate de președinte executiv și va face Amazon un loc de muncă mai bun. Acest lucru vine pe fondul frustrării angajaților care a devenit publică în timpul unei campanii pentru înființarea unui sindicat, în Alabama.

Instagram îi evidențiază și interesul pentru industria filmului. Bezos a postat despre câștigători de Oscar și premii Globul de Aur pentru Amazon Studios, iar în timpul ultimei sale întâlniri anuale ca CEO a vorbit despre eroii secolului XXI și tranzacția prin care Amazon a cumpărat MGM.

Nu este prezentat pe Instagram iahtul mai lung decât un teren de fotbal, pe care Bezos îl deține și care va veni cu un iaht de ajutor și un heliport odată ce va fi construit, potrivit Bloomberg News. Partenera sa, Lauren Sanchez, este pilot de elicopter.

Bezos s-a întâlnit și cu oficiali publici pentru a atrage atenția asupra acțiunile sale filantopice. El a discutat despre eforturile sale legate de schimbările climatice cu președintele francez Emmanuel Macron și s-a distrat și cu vedetele Katy Perry, Lil Nas X și Lizzo. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

APIA Botoșani: Sprijin financiar pentru crescătorii de bovine

Publicat

ferma vaci de lapte.jpg

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), Centrul Judetean Botosani, efectuează plata aferentă ajutorului de stat în sectorul bovinelor de carne și al bubalinelor, aprobat de Guvernul României sub formă de grant în valoare de 100 euro/cap de animal.

Suma plătită este în valoare de 338.924,58 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), pentru un număr de 18 beneficiari care au accesat această formă de ajutor de stat și un efectiv de 687 bovine de carne și bubaline.

Grantul se acordă beneficiarilor cererilor de plată depuse și aprobate în baza Ordonanței Guvernului nr.13/2024 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Școala de elită a textiliștilor români. Fac practica la fabrici care produc pentru mari branduri din Europa

Publicat

index 3 996x600.webp.webp

Botoșani se poate lăuda cu una dintre cele mai bune școli de meseriași confecționeri din România. Elevii învață să lucreze pe utilaje clasice, dar și de ultimă generație și fac practică la cele mai puternice fabrici din industria textilă din nordul Moldovei, scrie Adevărul.

Județul Botoșani are o tradiție de peste șapte decenii în industria textilă. Chiar și după 1990, unica ramură industrială care a supraviețuit și chiar prosperat la Botoșani a fost industria textilă. Și astăzi în județ funcționează zeci de fabrici, multe cu capital străin, în care lucrează mii de oameni.

Ceea ce a atras ca un magnet investitorii străini în domeniul confecțiilor este forța de muncă calificată din Botoșani. Aici sunt cei mai buni…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Se întrerupe apa în municipiul Botoșani! Care sunt zonele afectate

Publicat

apa robinet.jpg

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei, mâine 11 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 15:00, pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei localizată pe str. Doboșari (zona Izvor).

Afectaţi de oprirea apei sunt utilizatorii din municipiul Botoşani ce locuiesc în imobilele situate pe străzile Ștefan cel Mare, Doboșari, Hatman Arbore, Luizoaia, Aleea Iacob Iacobovici, A.N.L. Cișmea.

Pentru evitarea disconfortului cauzat de lipsa apei,  consumatorii sunt rugați să-şi constituie rezervele de apă necesare.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Zeci de amenzi după o razie a polițiștilor în județul Botoșani

Publicat

razie politisti politie actiuni control 1 1000x600.jpeg

Miercuri, în intervalul orar 14:00-22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat pe raza județului Botoșani o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauză generatoare nerespectarea regimului legal de viteză.

 

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27.000 de lei.

 

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 9 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

 

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe botosani24

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe