Connect with us

EVENIMENT

Biciclist lovit de o autoutilitară pe DN55 într-o localitate din Dolj

Publicat

politia noaptea accident general
arhiva foto

Un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară. Accidentul a avut loc, joi seară, pe DN 55 în localitatea Teasc din județul Dolj.

Potrivit IPJ Dolj,polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 55, la ieșire din localitea Teasc către Secui, a avut loc un accident rutier.

Citește și Teribil accident pe DN 65F, în județul Dolj. O tânără și-a pierdut viața după impactul dintre două autoturisme

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în eveniment a fost implicată o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani și un biciclist, respectiv un bărbat de 60 de ani, ambii din localitatea Teasc.

În urma evenimentului rutier biciclistul a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital.

Potrivit polițiștilor, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Florin Piersic este internat la Institutul Inimii „în stare stabilă”

Publicat

inst inimii.png

Florin Piersic, internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, este în stare stabilă, sub tratament medicamentos, a declarat managerul instituției.

Actorul Florin Piersic a fost externat, marți, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca unde a fost internat în urmă cu 2 săptămâni pentru o intervenție la un genunchi. Ulterior, actorul a fost transportat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde se află în stare stabilă, sub tratament medicamentos.

Nu se pune problema…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Mircea Abrudean: Sabin Sărmaș este o dezamăgire. PNL i-a dat multe posibilități, nu este fair

Publicat

mircea abru.jpg

Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, vorbește în podcastul Contraste de pe Cluj24, realizat de Florin Danciu, despre demersurile privind integrarea României în OCDE, dar și despre alegerile din 9 iunie.

Abrudean, membru PNL, se declară dezamăgit de fostul său coleg de partid, Sabin Sărmaș, care a ajuns deputat grație partidului, iar acum candidează împotriva lui Emil Boc la Primărie, gest considerat ca lipsit de fair play.

”Este opțiunea lui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

PROGRAMUL cu publicul al primăriei Cluj-Napoca în perioada 01.05.2024-06.05.2024

Publicat

primaria cluj napoca e1667292679926.jpg

În perioada 01.05-06.05.2024, sediile primăriei nu vor asigura program cu publicul. Doar Compartimentul Decese din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor va funcționa în intervalul orar 08.30-13.30, cu excepția zilei de Paște, duminică, 5 mai 2024, când va fi închis și acesta.

Programul normal de relații cu publicul se va relua marți, 07.05.2024.

PROGRAMUL cu publicul al primăriei Cluj-Napoca în perioada 01.05.2024-06.05.2024

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie a fost lovită de mașină, în Baciu

Publicat

salvare isu fetita.jpeg

O femeie a fost lovită de mașină marți seară, în localitatea Baciu.

Potrivit ISU Cluj, o femeie a fost accidentată marți seară, în localitatea Baciu. La momentul sosirii echipajului de prim ajutor, femeia esra conștientă și cooperantă, urmând să fie transportată la spital.

„Din primele informații, este vorba despre un pieton accidentat, mai exact o femeie. Aceasta este conștientă, cooperantă, și va fi transportată la spital”, a transmis ISU Cluj.

Cluj24.ro

Citește mai departe