Connect with us

EVENIMENT

Bilanț NEGRU pe drumurile din Mureș: În doar 3 zile, 5 accidente rutiere GRAVE. Două persoane- între care un bebeluș- au murit și 6 au fost rănite

Publicat

Bilanț negru pe drumurile din județul Mureș, unde în doar trei zile s-au produs cinci accidente rutiere grave. În total, două persoane – între care un bebeluș de doar 6 luni – și-au pierdut viața și alte șase au ajuns la spital.

Potrivit ISU Mureș, în ultimele trei zile, pompierii mureșeni au intervenit la cinci accidente rutiere, în urma cărora, din nefericire două persoane și-au pierdut viața.

Accident pe DN 13A, în Cjibed – Un bebeluș a decedat și 3 tineri au ajuns la spital

Duminică, 28 februarie, în jurul orei 10:30, accident rutier cu o mașină implicată, pe raza localității Chibed.
Au intervenit pompierii militari de la Punctul de lucru Sovata și Detașamentul Târgu Mureș, trei echipaje medicale și elicopterul SMURD, aceștia ajunși la locul intervenției, au constatat că este vorba despre un autoturism care a parăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma impactului au fost patru victime: două de sex masculin cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, o persoană de sex feminin de 16 ani și un copil de 6 luni. Din nefericire pentru copilul de 6 luni nu s-a mai putut face nimic, acesta în urma impactului a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat de catre medicul aflat la fata locului, celelalte trei victime au fost preluate si transportate la UPU SMURD Târgu Mureș.

Accident pe E60, între Sighișoara și Albești

Luni, 01 martie, în jurul orei 10:30, accident rutier cu un autoturism rasturnat pe E60, intre municipiul Sighișoara și localitatea Albești. Au executat misiunea de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) pompierii militari din cadrul Detașmentului Sighișoara. Din fericire nu au fost victime.
Circulația a fost blocată pe un sens de mers.

Accident ieșire din Sângeorgiu de Mureș

Tot luni, 01 martie, în jurul orei 10:50, accident rutier la ieșire din localitatea Sângeorgiu de Mureș. A fost vorba despre o autoutilitară răsturnată pe partea carosabilă. Au executat misiunea PSI pompierii militari din cadrul Detașmentului Târgu Mureș. Din fericire nu au fost victime încarcerate.


Circulația a fost blocată pe sensul de mers spre municipiul Târgu Mureș.

Accident Vânători. Un bărbat a decedat

Marți, 02 martie, în jurul orei 08:00, accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vânători.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că în urma impactului dintre cele două autoturisme, o persoană de sex masculin, de aproximativ 75 de ani a rămas încarcerată, aceasta era de cod roșu, inconștientă, victima a fost extrasă în cel mai scurt timp posibil de către pompierii militari și imediat i s-au aplicat manevrele de resuscitare, dar din nefericire, aceasta a suferit leziuni incompatibile cu viața, medicul aflat la fața locului a declarat decesul victimei.

Accident în Sachiz. Trei persoane, transportate la spital

Miercuri dimineață, în jurul orei 06:50, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru a asigura masuri PSI în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Saschiz.

S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, aceștia ajunși la locul intervenției au constatat că este vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, în afara acestuia se aflau cinci persoane, toate de sex masculin, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, două de cod verde și trei victime de cod galben, acestea au fost evaluate medical la fața locului după care cele trei victime de cod galben au fost preluate și transportate la CPU Sighișoara cu ambulanțele SMURD și SAJ. Pe toată durata intervenției drumul a fost restricționat pe un singur sens de mers.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Drum național din Apuseni, surpat în urma ploilor. Traficul este restricționat pe un sens de circulație

Publicat

foto: drum național din apuseni, surpat în urma ploilor. traficul

Drum național din Apuseni, surpat în urma ploilor. O porțiune de aproximativ 100 de metri din drumul național DN 74A s-a surpat, în urma ploilor din ultimele zile, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. În zonă circulația se desfășoară pe un singur sens, traficul fiind restricționat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 t. 

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza precipitațiilor din ultimele ore, pe DN 74A Abrud – Boncești, la kilometrul 8+500 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”, organizată de APPC Cluj

Publicat

dezbatere e1713888360986.jpg

Asociatia Profesioniștilor din Presă – Cluj (APPC) invită clujenii, joi, 25 aprilie, ora 18.00, la o dezbatere cu tema ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie” găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” (BCU).

Se vor dezbate teme ca alegerile, rolul presei în alegeri, ghiduri de bune practici în mediatizarea alegerilor, dezinformare și fake news.

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Grădinița „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia va fi echipată cu panouri fotovoltaice. A câștigat un proiect pilot

Publicat

grădinița „dumbrava minunată” din alba iulia va fi echipată cu

Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia va fi echipată cu sisteme performante de panouri fotovoltaice. Instituția a câștigat un proiect pilot derulat de Asociația Inspiraction, denumit „Gesturi mici pentru practici mari”. Campania este axată pe promovarea educației despre economie circulară în grădinițe sau școli și a inclus un concurs de reciclare între acestea. 

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința din 29…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Un livrator Bolt Food din Sri Lanka a intrat cu mopedul pe roșu într-o intersecție din centrul Clujului. E la spital

Publicat

bolt 4.jpeg

Polițiștii clujeni anunță că marți seara fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe