Connect with us

EVENIMENT

Biserica de lemn de la Nicula, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, o bijuterie istorică și spirituală. Unde a fost ridicată

Publicat

biserica de lemn nicula.jpg

În apropierea zilei de 15 august, oamenii satelor fac pelerinaje la mănăstiri pentru a cere ajutorul Maicii Domnului, iar Mănăstirea clujeană Nicula este un loc de mare însemnătate în această perioadă.

Zeci de mii de credincioși vin în pelerinaj aici an de an pentru a participa la hramul „Adormirea Maicii Domnului” și pentru a se ruga. La fel se va întâmpla și astăzi.

Biserica de lemn de la Nicula, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, o bijuterie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O nouă terasă în Alba Iulia: Beer Garden Hotel Cetate (P)

Publicat

o nouă terasă în alba iulia: beer garden hotel cetate

Pentru că serile de vară au devenit atât de plăcute, Alba Iulia oferă acum o nouă terasă situată în cea mai tranzitată zonă din oraș. Este vorba despre „Beer Garden”, de la Hotel Cetate.

Citește mai departe

EVENIMENT

ISU Alba recrutează tineri pentru instituțiile militare de învățământ postliceal ale MApN. Locuri disponibile

Publicat

isu alba recrutează tineri pentru instituțiile militare de învățământ postliceal

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba au început înscrierile pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea august-septembrie 2024. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat de 70 de ani a murit într-un incendiu de vegetație

Publicat

incendii 2 e1712041974109.jpg

Un bărbat în vârstă de 70 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu de vegetație scăpat de sub control, în localitatea Aluniș din județul Cluj.

Un bărbat de 70 de ani a murit într-un incendiu de vegetație, în localitatea Aluniș din județul Cluj. Focul ar fi fost pornit de acesta și ar fi scăpat de sub control.

„La data de 13 august, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați, prin apel 112, de către un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe mai multe segmente de autostradă din țară. Se fac lucrări la carosabil. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restricții de circulație pe a1 deva sebeș sibiu și pe alte tronsoane

CNAIR anunță restricții de circulație pe mai multe segmente de autostradă din țară. Se fac lucrări de reparații la carosabil. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

Citește mai departe