Connect with us

ACTUALITATE

Bitcoin urcă la un nou maxim istoric şi ajunge la 49.283 dolari

Publicat

bitcoin

Bitcoin-ul a stabilit duminică un nou maxim istoric de 49.283 de dolari după ce, în această săptămâna, Tesla a declarat că a investit 1,5 miliarde de dolari în cea mai valoroasă monedă digitală din lume.

Bitcoin era cotat la 49.283 de dolari, la mijlocul zilei, cu o creştere cu 3,70% în ultimele 24 de ore şi o creştere de 24,31% în ultimele 7 zile, conform site-ului Coin Market Cap.

Compania lui Elon Musk a cumpărat bitcoin pentru „mai multă flexibilitate şi pentru a maximiza profiturile”, declarând că va accepta plăţile în bitcoin pentru produsele din cadrul companiei.

Totuşi, Musk a declarat recent că a „sosit prea târziu la petrecere” şi că ar fi trebui să cumpere criptomoneda în urmă cu opt ani, când preţul abia depăşea pragul de 13 dolari.

„Bitcoin-ul se pregăteşte să fie acceptat şi de oamenii de afaceri convenţionali”, a spuns Musk.

În urmă cu două săptămâni, BlackRock, cel mai mare manager de active din lume, a decis să lanseze contractele futures pe bitcoin drept opţiuni de investiţii în două fonduri pe care le are în portofoliu, mai relatează ZF.

Sursa: Mediafax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Se întrerupe apa în municipiul Botoșani! Care sunt zonele afectate

Publicat

apa robinet.jpg

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei, mâine 11 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 15:00, pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei localizată pe str. Doboșari (zona Izvor).

Afectaţi de oprirea apei sunt utilizatorii din municipiul Botoşani ce locuiesc în imobilele situate pe străzile Ștefan cel Mare, Doboșari, Hatman Arbore, Luizoaia, Aleea Iacob Iacobovici, A.N.L. Cișmea.

Pentru evitarea disconfortului cauzat de lipsa apei,  consumatorii sunt rugați să-şi constituie rezervele de apă necesare.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Zeci de amenzi după o razie a polițiștilor în județul Botoșani

Publicat

razie politisti politie actiuni control 1 1000x600.jpeg

Miercuri, în intervalul orar 14:00-22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat pe raza județului Botoșani o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauză generatoare nerespectarea regimului legal de viteză.

 

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27.000 de lei.

 

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 9 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

 

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe botosani24

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Tânăr din Darabani, reținut pentru furt de motorină

Publicat

retinut.jpg

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din orașul Darabani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

Din probatoriul administrat s-a stabilit faptul că în data de 27 martie a.c., acesta ar fi forțat sistemul de închidere al rezervoarelor, de la două utilaje agricole care se aflau parcate în drumul public, iar din interior ar fi sustras 460 de litri de motorină.

 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un bărbat din Ibănești s-a ales cu dosar penal pentru că a „buzunărit” un șofer imprudent

Publicat

hot masini.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 37 de ani, din comuna Ibănești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în noaptea de 30 spre 31 martie a.c., ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate, din orașul Darabani, iar din autoturismul lăsat neasigurat, ar fi sustras peste 1700 de lei.

 

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, prilej cu care au fost identificat și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri.

 

Bărbatul a fost…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe