Connect with us

ACTUALITATE

Bob Rădulescu dă de pământ cu Primăria Smart a lui Emil Boc. Cine se descurcă pe site cu documentele e EXTRATERESTRU

Publicat

bob radulescu.jpg

Într-o postare pe rețelele de socializare, actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu critică modul în care la nivelul Primăriei Cluj-Napoca sunt puși să se descurce oamenii cu platforma online.
”Nu toți eroii poartă capă. Nu toți eroii sunt medici și asistente și pompieri care salvează vieți.
Adevărații eroi și supermani sunt extratereștrii care reușesc să încarce un document pe rahatul extrem de complicat care este platforma on-line a primăriei Municipiul Cluj-Napoca unde nu ai absolut nici o șansă să încarci o singură hârtie simplă, așadar trebuie să-ți faci in februarie 2022, drum să duci actele in 2 exemplare în dosar cu șină, carton sau pvc, cerință clară pe site! Probabil nu au copiatoare în primăria din silicon vali di pă Someș. Dosar cu șină!!!!!
Primăria super digitalizată a metropolei de 5 stele Cluj-Napoca, are în 2022 un site pe care aș vrea să-l văd pe domnul primar Emil Boc navigând și semnând electronic un extras CF eliberat de autoritățile statului.
Vreau să văd cum încarcă dânsul un document la secțiunea urbanism. Să ne spună ce este ăla un furnizor calificat care poate să urce o hârtie pe net în 2022.
Să facă tutorial să ne arate cum funcționează digitalizarea orașului ce-omoară!
Pardon…comoară!”, a scris actorul.

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO: Grădina de Vară a Teatrului „Mihai Eminescu” intră în reabilitare

Publicat

foto: grădina de vară a teatrului „mihai eminescu” intră în

Publicitate

Primăria Municipiului Botoșani anunță începerea lucrărilor de reabilitare a Grădinii de Vară a Teatrului „Mihai Eminescu” – un proiect mult așteptat de botoșăneni, menit să redea comunității un spațiu cultural emblematic.

După ani de așteptare, Grădina de Vară a devenit, în sfârșit, un șantier. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis, iar organizarea de șantier este deja în curs. Proiectul este derulat de SC CORNELL’S FLOOR…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ISU Botoșani: Noaptea Muzeelor – măsuri de prevenire a incendiilor

Publicat

isu botoșani: noaptea muzeelor – măsuri de prevenire a incendiilor

Publicitate

În fiecare an, foarte mulți botoșaneni participă la „Noaptea Muzeelor”. Pentru ca evenimentul cultural, ce va avea loc sâmbătă, 17 mai a.c., să se desfășoare în condiții de siguranță, la nivelul instituțiilor organizatoare trebuie adoptate măsuri care să asigure:

– evitarea supraaglomerării, prin permiterea accesului vizitatorilor doar în limitele în care se poate asigura o supraveghere atentă, prin personalul propriu sau cel voluntar…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Botoșani: Locul de basm creat de Ștefan cel Mare în nordul Moldovei. Paradisul de pe malurile Prutului, cu arbori vechi de jumătate de mileniu

Publicat

botoșani: locul de basm creat de Ștefan cel mare în

Publicitate

În județul Botoșani, aproape de malurile Prutului, se află peisaje de basm care ascund locuri pline de istorie și legendă. De neratat este „Poiana celor patru stejari”, o pădure crescută în jurul unor arbori seculari despre care localnicii spun că ar fi fost plantați chiar de Ștefan cel Mare, scrie ADEVARUL.

România este plină de peisaje fabuloase și locuri de legendă, chiar și acolo unde puțini s-ar aștepta. De exemplu, în nordul județului…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

CALENDAR ORTODOX 2025: Sfinții Cuvioși Sila, Paisie și Natan de la Sihăstria Putnei

Publicat

calendar ortodox 2025: sfinții cuvioși sila, paisie și natan de

Publicitate

Cuviosul Sila s-a născut în anul 1697 şi a intrat din copilărie în viaţa monahală. În jurul anului 1714, Cuviosul Sila a venit la Sihăstria Putnei. În 1753, Sfântul Iacob Putneanul l-a rânduit să poarte de grijă părinţilor sihaştri de aici, ascultare pe care a împlinit-o până în 1781. Simţind că se apropie de trecerea din această viaţă, s-a retras şi a mai trăit în această lume doi ani, întru răbdarea neputinţelor trupului şi în…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe