Connect with us

EVENIMENT

Boc: Am văzut mucuri de țigară pe plaja de la Someș. Acest lucru nu poate continua la Cluj. Avertisment și pentru cei cu câini

Publicat

maluri somes primaria cluj2.jpg

Primarul Emil Boc s-a arătat deranjat de faptul că a văzut mucuri de țigară în nisip pe plaja de la Someș. De asemenea, Boc spune că proprietarii de câini trebuie să fie civilizați și să adune după ce patrupedele își fac nevoile.

Emil Boc a declarat la Ziua Live că majoritatea clujenilor cu care a vorbit apreciază lucrările care s-au făcut, cu fonduri europene, pe malul Someșului, dar i-a invitat pe oameni să spună ce nu le place.

Boc: Am văzut mucuri de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Doi șoferi din Alba Iulia și Zlatna, prinși de polițiști în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Publicat

doi șoferi din alba iulia și zlatna, prinși de polițiști

Doi șoferi din Alba Iulia și Zlatna au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autoturisme, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UBB Cluj lansează platforma INSPIRE, una dintre cele mai avansate structuri de cercetare în sănătate la nivel internațional

Publicat

ubb inspire 1000x600.jpg

Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj lansează platforma INSPIRE InfoBioNano4Health&Biomedical Imaging, una dintre cele mai avansate structuri acamedice și de cercetare din domeniul sănătății la nivel internațional.

UBB Cluj lansează, luni, în cadrul evenimentului INSPIRE Week, Platforma INSPIRE, probabil cea mai avansată platformă de cercetare în InfoBioNano4Health&Biomedical Imaging din spațiul cuprins între Vestul Europei și China. Este vorba despre una…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Drama unor familii care se dezbină, tema de luni a festivalului de teatru de la Alba Iulia: ”La câțiva oameni distanță de tine”

Publicat

drama unor familii care se dezbină, tema de luni a

A doua zi a Festivalului de Teatru ”Povești” din Alba Iulia sta sub semnul familiei. Dacă prima parte a zilei a fost marcată de relația părinte-copil, seara va aduce pe scenă o temă care a afectat zeci de generații, în ultimii 30 de ani: migrația. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cinci bărbați din Sântimbru, reținuți de polițiști. Au provocat un scandal și s-au luat la bătaie, în zona Sântimbru Fabrică

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Cinci bărbați din comuna Sântimbru au fost reținuți de polițiști după ce au provocat un scandal și s-au luat la bătaie, în zona Sântimbru Fabrică.

Citește mai departe