Connect with us

EVENIMENT

Boc: Cluj-Napoca ar putea să se ÎNFRĂȚEASCĂ cu orașul Cahul din Republica Moldova

Publicat

boc 3 2 e1708949732896.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a întâlnit, luni, cu primarul orașului Cahul din Republica Moldova, Nicolae Dandiș. S-a luat în discuție, printre altele, posibilitatea înfrățirii între cele două orașe.

„Astăzi am primit vizita domnului Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul. Subiectele principale de discuții s-au axat pe tema dezvoltării de proiecte comune, în special în domeniile educație, cultură, tineret și sport.

Boc: Cluj-Napoca ar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Zeci de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți au rămas fără permis

Publicat

zeci de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan,

Zeci de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate în 17 aprilie, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 364 de persoane. Au fost verificate 236 de autovehicule.

Au fost constatate 122 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Bărbat reținut într-un dosar extins

Publicat

percheziții ale polițiștilor din alba, la aproape 3 ani de

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Reprezentanții IPJ Alba au explicat că ancheta a fost extinsă în urma unui dosar care vizează fapte din 2021. Un bărbat a fost reținut, iar altul a fost plasat sub control judiciar. 

Polițiștii din Alba au derulat percheziții în legătură cu tăierea ilegală a 45 de copaci din fondul forestier național, zona Sebeș.

Acestea s-au desfășurat la Gura Râului, Sibiu. Au fost vizați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministerul Sănătăţii vrea să limiteze trimiterea pacienţilor de către medici, de la stat, la privat. Ce spune Alexandru Rafila

Publicat

video: testarea antidrog a elevilor, doar cu acordul părinților. anunțul

Ministerul Sănătăţii pregătește o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor, de către medici, de la unităţile medicale de stat la cele din mediul privat.

Anunțul a fost făcut joi de ministrul Alexandru Rafila.

„Să nu uităm, de exemplu, că medicii de familie sunt operatori privaţi. Și trimitem pacienţii la medicul de familie chiar dacă sunt operatori privaţi. (…) Lucrăm la o strategie care să limiteze acest lucru, nu ştiu dacă o să putem să o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat lovit de o mașină pe o stradă din Răchita: Cum s-a produs accidentul rutier. Ce spun polițiștii

Publicat

bărbat lovit de o mașină pe o stradă din răchita:

Un bărbat din Sebeș a fost lovit de o mașină, pe o stradă din Răchita. Victima, un bărbat de 50 de ani mergea pe partea carosabilă când a fost lovit de o mașină, condusă de un șofer în vârstă de 35 de ani. 

Accidentul s-a petrecut miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 21.00. Cazul a fost comunicat de IPJ Alba, o zi mai târziu, în buletinul de presă.

Potriivt IPJ Alba, bărbatul de 50 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, ar fi fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe