Connect with us

ACTUALITATE

Boc îl critică din nou pe Viktor Orban: Declarațiile lui privind RASA nu au decât menirea de a ÎNGRIJORA. Nu pot fi ACCEPTATE

Publicat

1659081072 boc.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, spune că singura cale este cea europeană și că declarațiile făcute de premierul Ungariei, Viktor Orban, la Tușnad, în Transilvania sunt îngrijorătoare pentru că reînvie demonii trecutului, mai ales în contextul în care este război în Ucraina.

Ecourile vizitei private a premierului Ungariei, Viktor Orban, la Băile Tușnad sunt departe de a se stinge. După ce a criticat declarațiile politice ale premierului maghiar în Transilvania, care s-a plasat din nou mai degrabă alături de Rusia decât de Uniunea Europeană, primarul Clujului a vorbit și despre faptul că Viktor Orban…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Botoșani: APIA a finalizat controlul clasic pe teren, campania 2024

Publicat

1727284898 cerere adeverinta apia primarie 1000x600.jpg

Publicitate

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani informează opinia publică finalizarea controlul clasic pe teren aferent Campaniei 2024.

Astfel, la nivelul  Centrului judetean Botosani au fost verificate 138 de exploatații, cu o suprafață de 13390 hectare și un total de 4601 parcele controlate la fața locului.

Reamintim că, în conformitate cu OMADR nr. 292/16.07.2024 pentru aprobarea  Procedurii operaţionale privind activitatea de control clasic pe teren, aplicabilă în Campania 2024, ediția a II-a, termenul de finalizare a controalelor pe teren este de cel târziu până la data de 11 octombrie 2024, cu…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Șoferii vor putea afla, în orice moment, unde se află permisul sau talonul suspendat de Poliție. Vor putea fi urmărite online

Publicat

permis 1.jpg

Publicitate

Șoferii vor primi un cod unic, apoi, prin intermediul unui HUB de servicii al Ministerului de Interne, vor putea urmări traseul documentelor ridicate de polițiști. Permisul de conducere reținut de poliție, sau talonul mașinii, vor putea fi urmărite online, precum coletele de la curieri, relatează alba24.ro.

Senatul a adoptat un proiect de lege prin care ar putea fi implementat un sistem digital de urmărire a documentelor reținute de Poliție, scrie ProMotor.

Concret, conducătorii auto cărora le sunt reținute permisul de conducere sau certificatul de înmatriculare vor putea urmări online documentele.

Permisul de conducere reținut de poliție va putea fi…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bărbat din Răchiți depistat CONDUCÂND sub influența alcoolului pe Calea Națională din municipiul Botoșani

Publicat

alcool11.jpg

Publicitate

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au anunțat astăzi că oprit pentru control, pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din comuna Răchiți.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

“Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge”, au transmis polițiștii de la Botoșani.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Hlipiceni a primit veșmânt de har. Lăcașul, renovat cu sprijinul arhim. Ciprian Grădinaru

Publicat

nichfor botosaneanul biseroca hlipiceni 1000x600.jpg

Publicitate

În această dimineață, 21 septembrie, s-a mai scris o filă în istoria localității Hlipiceni din județul Botoșani. Biserica din cadrul cimitirului parohial a fost resfințită astăzi de doi ierarhi ai Bisericii noastre: de Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul, Episcop-vicar patriarhal și de Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor. Restaurarea lăcașului de rugăciune a fost realizată cu susținerea părintelui arhim. Ciprian Grădinaru, Eclesiarhul Paraclisului Catedralei Naționale, originar din localitate, scrie Doxologia.

Biserica cimitirului Hlipiceni a fost nconstruită între anii 1990-1992,…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe