Connect with us

EVENIMENT

Boc: Voi propune ca bazinul olimpic din Borhanci să se numească David Popovici

Publicat

popovici.jpg

Primarul Emil Boc a anunțat, vineri, că va propune ca bazinul olimpic care se construiește în cartierul Borhanci din Cluj-Napoca să poarte numele campionului olimpic de la Paris, David Popovici.

”Dincolo de performanța extraordinară pe care o are, David Popovici inspiră tânăra generație, inspiră pe oricine că se poate reuși. M-a impresionat mesajul lui, când a spus că <<dacă eu am reușit, și voi puteți reuși>>”, a spus Boc.

Acesta a precizat că…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ce alcoolemie i-a ieșit unui șofer din Alba, care a spus că a folosit apă de gură. A mers în instanță după ce a rămas fără carnet

Publicat

1660556213 etilotest.jpg

Un șofer din Alba care a rămas fără carnet după ce a fost testat cu aparatul alcooltest, a mers în instanță pentru a-și căuta dreptatea. Bărbatul i-a spus polițistului că a folosit apă de gură care ar putea conține urme de alcool.  În data de 1 august 2024, magistrații Judecătoriei Blaj au dat o primă decizie în acest dosar. 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident pe DN 74 Alba Iulia – Zlatna, la Meteș. O mașină s-a răsturnat în afara drumului. Două persoane rănite

Publicat

foto video: accident pe dn 74 alba iulia – zlatna, la

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut vineri seara pe DN 74 Alba Iulia – Zlatna, la Meteș. O mașină s-a răsturnat în afara drumului.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în Meteș dinspre Poiana Ampoiului. Potrivit unor surse de la fața...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Depistarea drogurilor, în laboratorul Direcției Sanitar-Veterinare Cluj. Experții, la cursuri de instruire

Publicat

drog 2.jpg

La sediul Institutului de Igienă și Sănătate Publică Veterinară (IISPV) din București a avut loc, joi, prima zi de instruire a experților din cadrul laboratoarelor județene care vor efectua analize pentru depistarea stupefiantelor și substanțelor psihoactive.
”Primele laboratoare din cadrul direcțiilor sanitar-veterinare care au luat parte la această importantă instruire au fost LSVSA Constanta, Cluj, Dolj, Olt, Bistrița, București, Suceava, Timiș și Ialomița.
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbătă: Concursul de arc istoric Leul de Aur 3D, în zona Panoramic – Dealul Mamut din Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

sâmbătă: concursul de arc istoric leul de aur 3d, în

Cea de-a patra ediție a concursului de arc istoric Leul de Aur 3D va avea loc sâmbătă, 3 august, în zona Panoramic, lângă Parcul Dendrologic de pe Dealul Mamut din Alba Iulia.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe