Connect with us

EVENIMENT

Bolsonaro a fost spitalizat şi „se află în observaţie” pentru „probleme abdominale”

Publicat

Jair Bolsonaro a fost spitalizat şi „se află în observaţie” pentru „probleme abdominale”, a anunţat luni soţia sa Michelle, după informaţii apărute în presa braziliană privind internarea fostului preşedinte brazilian într-un spital din Florida, în Statele Unite, relatează AFP.

În mesajul său de pe Instagram, Michelle Bolsonaro nu a precizat însă locul internării soţului ei, care a părăsit Brazilia cu două zile înainte de încheierea mandatului său, la 31 decembrie.

Mai multe mass-media braziliene anunţaseră anterior că fostul preşedinte a fost spitalizat în Orlando, Florida (sud-estul Statelor Unite), la o zi după un atac violent al susţinătorilor săi împotriva palatului prezidenţial, a Congresului şi a Curţii Supreme din Brasilia, acte pentru care a negat orice responsabilitate.

Jair Bolsonaro, în vârstă de 67 de ani, are sechele grave în urma atacului cu armă albă care i-a pus în pericol viaţa în septembrie 2018, chiar înainte de alegerea sa ca preşedinte.

Obstrucţii, subocluzii sau aderenţe intestinale: Jair Bolsonaro a mai fost internat în regim de urgenţă şi a fost reoperat de şase ori de la sfârşitul anului 2018. Agerpres

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Primarul Emil Boc a dăruit cadouri vârstnicilor de la Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj

Publicat

boc cadouri.jpg

Primarul Emil Boc a dus cadouri vârstnicilor de la Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj, în Vinerea Mare.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a împărțit cadouri vârstnicilor de la Centrul de Îngrijire și Asistență Clujș

Totodată, edilul i-a îndemnat pe clujeni ca, la rândul lor, dacă pot să facă un bine, să îl facă.

„Nimeni nu e uitat, nimeni nu e abandonat. Cadouri de Paști pentru seniorii găzduiți…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia condamnat pentru violență în familie, la trei ani după ce și-a strâns fosta soție de gât. Pedeapsa primită

Publicat

polițist local din alba, condamnat după ce a lovit o

Un bărbat din Alba Iulia, actual pensionar, în vârsta de 53 ani, cu stagiul militar satisfăcut, a fost condamnat pentru violență în familie. Este vorba despre un caz petrecut la jumătatea anului 2021, dar care a primit o sentință în aprilie 2024. 

Victima bărbatului este fosta soție a sa, cu care la momentul faptei era în proces de divorț.

La mai bine de trei ani de la cominterea faptei, pensionarul în vârstă de 53 de ani a fost condamnat.

Ce au reținut magistrații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Datoria României a crescut cu o sumă imensă, într-o singură lună. A ajuns la 52,4% din PIB. Cum arată cifrele iresponsabilității

Publicat

datoria româniei a crescut cu o sumă imensă, într o singură

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă. Vorbim despre o sumă imnesă, de aproximativ 40 de miliarde lei, de la o lună la alta. 

Informația se regăsește în datele publicate de Ministerul Finanţelor MF), transmite Agerpres.

Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,4%, de la 49,9% în ianuarie.

În a doua lună a anului, datoria pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mitropolitul Andrei a distribuit sute de pachete de Paști. Printre beneficiari se numără și romii din Pata Rât și Turda

Publicat

pachete alimente 3.jpg

Mitropolitul Andrei a distribuit, în Săptămâna Mare, 400 de pachete cu alimente de Paști, inclusiv pentru romii din Pata Rât și Turda.

Mitropolitul Andrei al Clujului, Maramureșului și Sălajului a distribuit, în Sfânta Săptămână a Patimilor, 400 de pachete cu daruri de Paști persoanelor din evidența Sectorului social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Printre beneficiari s-au numărat și romii din comunitățile de la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe