Connect with us

ACTUALITATE

Bone Ferenc, clujeanul care și-a OMORÂT iubita, trimis în judecată. FILMUL uciderii tinerei Molnar Beata

Publicat

bone ferenc criminal.jpg

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus în 8 septembrie trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a clujeanului Bone Ferenc pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Tânărul și-a ucis, în luna mai, iubita. Potirivit procurorilor, Molnar Beata a murit prin asfixiere.

Compartimentul de informare din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, a anunțat marți că în urma anchetei s-a constatat că în noaptea dintre 21 și 22 mai, în intervalul orar 18:30-02:58 bărbatul s-a deplasat împreună cu victima Molnar Beata pe mai multe trasee din arealul comunelor Gilău, Beliş,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Urmașii moderni ai samurailor vin la Alba Iulia: Peste 80 de kendoca participă la Campionatul Național de Kendo, în weekend

Publicat

308206024 5272395436202500 3552968865104936013 n 1000x600.jpg

Urmașii moderni ai samurailor vin la Alba Iulia, în weekend-ul ce urmează. În jur de 80 de kendoca, adică practicanți de kendo, un sport complex în care doi adversari luptă cu săbii de bambus în timp ce au pe ei armuri, vor participa la Campionatul Național de Kendo, ediția 29, eveniment sportiv ce are loc la Alba Iulia. 

În competiția ce se va desfășura la Sala de Sport a Universității din Alba Iulia, sunt înscriți 80 de sportivi de la 10 cluburi din țară.

Aceștia vor concura timp de două zile, în probe individuale dar și de echipă. De asemenea, duminică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cazul care a șocat Alba: Mama fetiței violate de doi bărbați a obținut ordin de protecție, în timp ce este arestată preventiv

Publicat

arest ipj alba 2.jpg

Femeia din Aiud, Maria C.A., mama fetiței violate de către iubitul femeii, dar și de către un prieten, a obținut un ordin de protecție chiar dacă se află în arestul preventiv al IPJ Alba. 

De asemenea ordinul de protecție emis pe 6 luni este și pentru fetița în cauză, care acum este reprezentată legal de DGASPC Alba. 

Ordinul de protecție a fost emis, după ce femeia în data de 18 noiembrie a făcut o plângere la poliție, pe numele iubitului, plângere în care a spus că a fost agresată.

După dată de 18 a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Familia „U” Cluj, în DOLIU. Un mare fost jucător a plecat la ceruri

Publicat

pexa 2 e1669362794655.jpg

Werner Pexa, pe numele său real Peks, fost fundaș al Universității Cluj, a decedat. A fost unul dintre stâlpii apărării clujene timp de 12 sezoane.

„Drum lin spre ceruri, Werner Pexa!
Astăzi ne luăm rămas bun de la unul dintre cei mai importanți jucători ai Universității Cluj în anii ’60 – ’70. Născut la Erfurt în Germania, pe numele real Werner Peks, a ajuns la ”U” în august 1965, impunându-se încă de la început în echipa „șepcilor roșii”.

În cele 12 sezoane în care a îmbrăcat tricoul „alb-negru”, Pexa a fost unul dintre „stâlpii” din apărarea „studenților”,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Pacienții cu boli cardiace grave din Alba pot beneficia de intervenții complexe de implant și la Spitalul Județean din Sibiu

Publicat

echipa laborator sju sibiu e1669362307199 1000x600.jpeg

În perioada 17-18 noiembrie 2022, SCJU Sibiu a participat pentru prima dată la Conferința Națională de Aritmologie (ARCA) care s-a desfășurat la București. Echipa spitalului, coordonată de Dr. Bitea Cornel – Ioan, a fost reprezentată la eveniment de către Dr. Catrina Bianca, medic specialist cardiolog, cu supraspecializare în stimulatoare și defibrilatoare cardiace.

În cadrul manifestării științifice, Dr. Catrina Bianca a prezentat activitatea de aritmologie – electrofiziologie desfășurată în cadrul laboratorului spitalului județean și a discutat despre noile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe