Connect with us

EVENIMENT

Bugetarii din instituțiile județene protestează la București. Cer eliminarea inechităților salariale 

Publicat

bugetarii din instituțiile județene protestează la bucurești. cer eliminarea inechităților

Bugetarii din instituțiile județene protestează la București. Cer eliminarea inechităților salariale din domeniile în care lucrează. 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ce riști dacă găsești un telefon mobil pe o bancă și nu îl duci la poliție. Cazul unei femei din Blaj, cercetată de autorități

Publicat

adolescent din alba iulia, cercetat pentru furtul unui telefon scump

Ce riști dacă găsești un telefon mobil pe bancă și nu îl duci la poliție. Răspunsul la întrebare l-a primit o femeie din Blaj, chiar de la autorități. Mai exact de la organele de urmărire penală care i-au făcut un dosar penal. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat arestat la Huedin pentru că și-a înjunghiat mama de 80 de ani

Publicat

cutit bun e1662033016229.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Secția 8 Poliție Rurală Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din Huedin, cercetat sub aspectul infracțiunii de violență în familie.

Oamenii legii au fost sesizați de către o femeie, de 80 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din orașul Huedin, fiul acesteia ar fi devenit violent în contextul unor discuții contradictorii,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Totul despre căruciorul 2 în 1 – Top 3 funcții ce merită luate în considerare (P)

Publicat

totul despre căruciorul 2 în 1 – top 3 funcții

Aveți un nou membru în familie și vă doriți să îi achiziționați un căruț perfect, dar nu știți de unde să începeți? Ori, poate doriți să faceți cadou un asemenea produs și, din nou, varietatea de pe piață vă copleșește? Ei bine, aflați că acest articol vă este dedicat.

Citește mai departe

EVENIMENT

Rusalii 2024: Lunea Sfântului Duh. Superstiții, tradiții și obiceiuri de Sărbătoarea Sfintei Treimi. Ce să nu faci în această zi

Publicat

rusalii 2024: lunea sfântului duh. superstiții, tradiții și obiceiuri de

Rusalii 2024: Lunea Sfântului Duh. În a doua zi de Rusalii, luni, creștinii ortodocși sărbătoresc Lunea Sfântului Duh. Este o sărbătoare prăznuită a doua zi după Duminica Pogorârii Sfântului Duh, adică în Lunea Rusaliilor. De către credinciși sărbătoarea Lunea Sfântului Duh mai este cunoscută și ca Sfânta Treime (Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh).

Citește mai departe